Forum Replies Created

 • in reply to: Kumpi Walker Bay? #2802
  WSW 8m/s

  Minulla on kolme ala-asteikäistä poikaa ja saaristomeren mökilläni on nyt ollut vuoden verran purjevarustuksellinen WB10. Aikuinen ja lapsi mahtuvat oikein hyvin seilaamaan, viime kesänä harjoittelin aina yhden pojan kanssa kerrallaan yhdessä ja tänä kesänä treenit jatkuvat. Kohta pojat menevät varmaan jo omatoimisesti.
  Maksoin itse uudesta jollasta purjevarustuksen kanssa viime kesänä liikkeestä ostettaessa 1800€. Mielestäni tein hyvät kaupat.

  Mukava ja eloisa jolla, ei mikään kisavehje, mutta johdonmukaisesti seilaava ja hauska vene. Purjepinta-ala suhteessa jollan kokoon ja painoon on melko suuri. Purjehtimisen perusasiat oppii väkisinkin ja hauskasti.
  Suosittelen nimenomaan tätä isompaa versiota. WB 8 on sen verran pieni, että sitä ei mielestäni kannata hankkia kuvailemaasi käyttötarkotukseen. Edellisen kirjoittajan mainostama rib -reunus ei ole mitenkään välttämätön, tästä saa toki olla eri mieltä.

  WSW 8m/s

  PayPal on turvallinen ja rahat saisi siirrettyä sieltä suomalaiselle tilille ”withdraw” painikkeen kautta. PayPal- järjestelmällä ei todellakaan ole mitään tekemistä asian kanssa.
  Vene lähtisi rekan matkaan ja myyjänä voisit olla tyytyväinen hyvin onnistuneista kaupoista. Muutama viikko kuluisi ja rahat, jotka jo luulit omistavasi, perittäisiin sinulta takaisin, koska huijari on maksanut shekillä.
  Ennenkuin siirto hänen shekkitililtään on tapahtunut/realisoitunut, hän on ehtinyt nostaa sen shekkitilinsä tyhjäksi ja pankki peruu maksun, koska sille ei ollutkaan katetta ja karhuaa ne rahat takaisin _sinulta_, vaikka rahat olisivat olleet jo omalla tilillä suomalaisessa pankissa.

X