Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Vesivuoto kannella

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Home / Forums / Hytti / Vesivuoto kannella

 • shakel

  Rustirautojen tiivistys on vuotanut kenties pari vuotta ja vettä on päässyt laidan, sisustusvanerin ja bunkan väliseen suljettuun koteloon. Vesi ei ole valunut pilssiin asti, vaan jäänyt rungon jäykkääjän taakse laidalle, jonka takia sitä ei ole huomattu. Vesi on mustuttanut vanereita ja tukirakenteita. Mitä on tehtävissä?

  jukka

  Mielestäni sinun kannatta ottaa yhteyttä johonkin tunnettuun venekorjaamoon saadaksesi heidän arvionsa viasta. Oletan, että veneesi on lasikuitua ja, siksi jäykääjä pitää avata ja kuivata sekä vaihtaa mahdollisesti pilaantuneet vaneerirakenteet.

  Jussi H.

  Samaa mieltä; rustirautojen kiinnityksen on hyvä olla kunnossa 🙂 . Edellisessä veneessäni oli tämäntapaista tyyppivikaa:
  http://www.elisanet.fi/jussi.h/senorita_tarkistettavaa.htm
  Voi olla korjattavissa helposti tai sitten pitkän kaavan mukaan. Katso vaikka kuvasarja Marcelin tekemästä korjauksesta Golondrinaan.

  shakel

  Kiitos tiedoista. Rungon jäykkääjät eivät kuitenkaan ole kostuneet, vain bunkan kannatus- ja laidan verhousvaneri. Leikkasin vanerin alareunasta 20mm pois ja porasin tuuletusreikiä bunkan vaneriin sekä verhousvaneriin. Nyt pääsee ilma kiertämään. Katson tilannetta keväällä. Eiköhön omin avuin pärjää.

You must be logged in to reply to this topic.

X