Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Septityhjennys

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Home / Forums / Laituri / Septityhjennys

  • PVEH

    Taas tälläkin kaudella (huhtikuun puolelta jo 1,5 kk:n kokemus) entinen meno jatkuu; laitteet eivät toimi jne. Suurin ongelma ovat kuitenkin veneilijät (piittaamattomat…) itse. Taaskin usealla kerralla septilaiturissa on ollut vene tai veneitä parkissa, lisäksi niitä käytetään kaikenlaiseen lastauslaituritoimintaan. Tänään meni kuppi nurin, kun kotisataman septilaituriin suoraan imupaikan viereen oli parkkeerattu uudenkarhea Grandezza (olisiko veneliike toimittanut asiakkaalle veneen ja parkkeerannut paatin ”häiritsemästä” septilaituriin). Grandezzan edessä oli purkkari (tunnetun seuran perälippu ja saalingissa joku eläinviiri vihreällä pohjalla ja kippari paikalla). Ko. veneen edessä oli tyhjää laituria kymmeniä metrejä mutta pyydettyäni tätä herraa siirtämään venettään sen verran, että mahtuisin omalla purkkarillani tyhjentämään septitankin, sain palautteekseni sellaisen verbaaliryöpyn, joka kiteytettynä tarkoitti, että minä tässä tilanteessa olen urpo eikä hän. No tilaa hän ei tehnyt ja septi jäi tyhjentämättä…

    Tämän vuodatuksen pihvi ei ole vain valittaa, vaan jos joku arvoisan lehden toimituksessa seuraa, mistä täällä puhutaan niin tästä aiheesta voisi lehdessäkin kirjoittaa ja yrittää valistaa veneilijöitä aiheen tiimoilta. Myös septilaiturien ylläpitäjiä voisi jutussa muistuttaa tekemään osansa ja merkkaamaan paikat paremmin. Taitaa vain lehden sisällöt olla jo tätä kautta ajatellen kiinni mutta edes ensi keväänä;-)

    Ercul P. Umo

    Eikö juttuvinkit saa lähetettyä vaikka tuolta sivun alareunan palautelomakkeesta? Tärkeä aihe, hyvät jos laitat eteenpäin.

You must be logged in to reply to this topic.

X