Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Omat tiedot

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

Home / Forums / Tiedotus / Omat tiedot

 • Lukija

  Saakos joku vaihdettua omissa tiedoissa oman veneen tietoja? Olen jo muutamaan kertaan laittanut ylläpitoon kysymystä mutta heikosti tuntuu tulevan vastausta/muutosta…

  Lukija

  Moi!

  Tarkoitatko ”Esittele oma veneesi”-keskustelussa olevaa tekstiä?
  Siinä on yläpuolella ”muokkaa”-nappi, sen kautta kävin itse juuri muuttamassa tietoja.

  Pauli

  Lukija

  Ei vaan ”Omat tiedot” -> ”Oma vene”.
  Linkki tuossa oikeassa palstassa ylhäällä ”Tärkeät linkt” yläpuolella.

  Lukija

  Sama ongelma täällä,en saa muutettua veneen tietoja millään. Onkohan ylläpidossa enää ketään tällä aika kuolleella palstalla ? Olisi ihan mukavaa,kun täälläkin olisi vähän elämää ja keskustelua, Suomi24 on kuitenkin öykkäreiden ja wannabe-pätijöiden täyttämä palsta.

  Lukija

  Ilmailu jonka harrastuksena vosin hyvin verrata veneilyyn on järjestäytynyt lajeittain mielestäni paljon paremmin. Yleisellä tasolla varmaan on fightfoorumi mutta muuten on eri lajeilla omat fooruminsa joita ylläpitää pääsääntöisesti joku yksityinen henkilö tai ryhmä. Keskustelun taso on aivan eri tasolla kuin jokin suoli24 tms.

  Tämä enemmän tai vähemmän kaupallisen tuntuinen foorumi ei tunnu oikein vetävän mielenkiintoa millään osa-alueella.

  Olisko täällä purjehtijoita joita kiinnostaisi paremmin ylläpidetty
  Foorumi asialliseen keskusteluun? Tosin täällä ei taida oikein ketään käydä nykyään niin on kuin seinille puhuisi…

  Lukija

  Juu, ei täällä tunnu ketään käyvän enää. Ihme sinällään, kuten sanoit suoli24 sivusto on ala-arvoinen,mutta siellä on liikennettä. Täällä voisi saada tietoa ilman arvostelua ja dissaamista sekä käydä keskustelua ihan asiallisesti,mutta kun ei niin ei. Mikä meitä veneilijöitä vaivaa,kun ei kiinnosta keskustella omasta harrastuksesta edes suhteellisen asiallisesti ja jakaa tietoa sitä tarvitseville ? Itse tarvitsen tietoa monestakin asiasta,mutta vastaavasti mulla saattaa olla jotain tietoa,josta joku muukin voisi hyötyä… Taidan olla se useimmin tänne kirjoittava,vaikka ihan turhaan. Yritin jopa provosoida keskustelua taatusti meitä kiinnostavasta asiasta,eli veneverosta, muttei sekään uponnut. Taidan minäkin pikkuhiljaa antaa periksi tämän palstan suhteen.

You must be logged in to reply to this topic.

X