Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Veneiden merkki-tai mallikerhot?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Home / Forums / Ilmoitustaulu / Veneiden merkki-tai mallikerhot?

 • jullella

  Terve!

  Pari kuukautta sitten ollessani etsimässä tietoja Avance 245:sta kyselin täällä ja Suomi 24:ssä ko veneen tuntijoita. Pari vastausta sain, jatkoin etsimistä ja törmäsin muutamaan blogiin, joissa olikin mukavasti tietoa, tosin aika hajallaan. Eksyin myös mainiolle Fe83-foorumille, joka toikin mieleeni aiemman Joe17-harrastukseni ja sen yhteisön sivustot. Oli aivan mahtavaa selata arkistoja, kuvia, piirustuksia ym, ym ja niiden avulla kunnostaa venettä uuteen tulemiseen. Keskustelufoorumi oli myös hyvin antoisa; muutaman päivän sisään sai useimmiten hyviä vinkkejä, ohjeita ja näkemyksiä ihmisiltä, jotka olivat jo tulleet tutuiksi Joen kanssa.

  Palaan Avanceen, ja kysynkin, mikä olisi hyvä kanava tuollaiselle sivustolle? Laituriparlamenttiko? Olisiko tänne mahdollista perustaa Avance 24 ja 245- ”kerhosivut”? Voisiko sillä olla oma alue? Voiko ja saako tänne koota valokuvastoa jne?

  Laituriparlamentin ”merkkikerhosivustot” voisivat myös melkoisesti aktivoida tämän sivuston seuraajia. Venekohtaisesta täsmätiedosta on valtavasti hyötyä ja iloa.
  Nämä löyhät ”kerhot” voisivat myös houkutella veneilijöitä samoihin kohteisiin turisemaan juuri ”meidän veneestä”!

  Terveisin Pauli

  Tapani Mylly

  Moi

  Ei tuolle ainakaan jatkossa ole mitään esteitä. Nyt olen ajatellut enempi niin, että kun keskustelijoita on joka tapauksessa vähän, niin turha jakaa pieniä keskustelupaukkuja kovin moneen palstaan. Ehkä parempi keino voisi olla aloittaa venemallista ketju sen omalla nimellä, ja voin sitten laittaa sen pysyvästi sivun ylälaitaan. Muuten olen kyllä samaa mieltä siitä, että merkki- ja mallikohtainen tieto on tosi hyödyllistä monella tapaa.

  Yritän muuten potkaista talven aikana ainakin messuilla hiukan mainoskampanjaa palstasta, ja ensi keväästä varmaan myös Nettiveneen kautta saadaan lisänäkyvyyttä.

  jullella

  Terve!

  Hyvä juttu! Syyskuisen Suomi24-kyselyn kautta on ilmaantunut neljä Avance-purjehtijaa lisää, kaksi aivan viimepäivinä.

  Avaan tyypille keskustelun ja katsotaan miten juttu etenee.

  Pauli

  Tapani Mylly

  Siirrän vielä ton Avance-ketjun Mastolle. Siellä se on myös paremmin näkyvissä.

You must be logged in to reply to this topic.

X