Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Lintujen karkoittimet – toimiiko ne ?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Home / Forums / Laituri / Lintujen karkoittimet – toimiiko ne ?

 • Risto

  Onko kenelläkään kokemuksia auttavatko karkoittimet vähentämään ulosteita kannelta ja pressujen päältä ?

  Yksi minkä löysin on:

  http://www.virtasenkauppa.fi/tuote/65143/muut/backaton-linnunkarkotin

  Tapani Mylly

  Noista tollaisista ei ole kokemusta, mutta huuhkaajanuket toimii kaiketi kohtalaisen hyvin. Joku tuttu kokeili käärmettäkin, mutta se ei toiminut. Ja sellaset haukkanuket pitää laittaa korkealle, jos niistä haluaa mitään vaikutusta.

  gh34

  Mikähän ihme tänä vuonna oli, kun pääskyset sottasivat vain yhtenä päivänä veneen?

  2013 meni monta viikkoa että joka päivä sai olla pesemässä kantta ennen lähtöä ja usein jynssäsin kantta vielä mailin päässäkin. Muinakin vuosina pääskysistä on aina ollut paljon riesaa, mutta ei nyt 2014.

  Täytyy sanoa, että tämän loppukesän jälkeen ei ole ihan yhtä happamat ajatukset pääskysistä kuin aiemmin. Olisi kiva tietää mikä oli erona, tai oliko ero siis muuallakin vai onko meillä pienessä satamassamme jotain nyt eri tavalla joka karkoitti lintuja.

  jukka

  Jos pääksyt istuu kaidevaiereiden päällä, niin siihen ei taida olla muuta apua, kuin lähettää vaimo/ tyttöystävä vahtiin. Mikäli veneessäsi on rullakeulapurje, niin päästä suutit löysälle, kannelle. Mikäli linnut istuu saalingin päällä, niin viritä saalingin yläpuolelle nailonlanka, se saattaa auttaa onelmaan.

You must be logged in to reply to this topic.

X