Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Veneremppapaikat

Viewing 1 post (of 1 total)

Home / Forums / Laituri / Veneremppapaikat

 • Tapani Mylly

  Millaisia kokemuksia teillä on veneiden korjauksia tekevistä yrityksistä? Jos vertaa vaikka autoremppaajiin. Ei nyt tarvi ehkä nimellä ketään haukkua, mutta positiivisia kokemuksia voisi jakaa varmaan nimelläkin.

  Itselläni on kokemuksia kolmenlaisista:

  1) Aikataulut ei pidä, jälki on hyvin vaihtelevaa ja kavereilla on hällä väliä asenne. Näitä on ikävä kyllä aika paljon.

  2) firma on iso ja fasiliteetit hienot. Työn jälki hyvää. Hinnat tähtitieteelliset. Multa (tai no vakuutusyhtiöltä) on laskutettu mm 250 euroa veneen siirtämisestä 50 metriä pukilta halliin.

  3) vähäisimpänä on sitten ne asialliset ja asiansa osaavat remppaajat, jotka huolehtii aikatauluista ja laatu on hyvää. Hinnat voi olla korkeahkot, mutta senkin maksaa ainakin suht mielellään.

  Venepuolella jakautuma on mun mielestä selvästi huonompi kuin autoissa, joissa hyvän korjaajan löytäminen ei ole mitenkään erityisen vaikeaa.

  Yksi syy tähän vois olla ainakin osaavien työntekijöiden saamisen vaikeus. Ja sitten joillakin venepuolen kavereilla tuntuu olevan huono asenne sen takia, kun kilpailua on aika vähän. On kyllä todella harmillista törmätä näihin.

You must be logged in to reply to this topic.

X