Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Bella 703

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Hytti / Bella 703

 • martti.villikka@outlook.com

  heippa
  kyselisin ihmisiltä, jotka omistavat bella :n. Kokemuksia järvialueelta, kulusta. On niin ristiriitaisia kokemuksia veneen nopeuksista ja koneen koosta. Mielellään disel-eista, veneiden nopeudet vaihtelevat 6-12 solmuun matka-ajossa. Olen itse vaihtamassa venettä pikku bella/fiskarista juuri tohon 703:een. Joten olisi kiva vähän tietää paatin sopivuudesta järvialueelle (Näsijärvelle). Millaisissa hinnoissa tämänkaltainen vene olisi kohtuullista ostaa kaikilla varustuksilla, jonkinmoinen traileli mukaan lukien. Jos olet myymässä ko.venettä ole yhteydessä. Venelijän tauti on iskenyt…….

  tikkaha

  Moi !
  Meillä oli Nässyllä Bella 703 kesät 2004-2006. Sopii kiireettömään retkeilyyn mainiosti. Paras matkavauhti noin 7 solmua. Tämän jälkeen kulutus kasvaa melkoisesti.
  Huippu noin 11 solmua. Kone vakiona oleva Yanmar 40 hv. Moottori toimi hyvin, mutta resonoi jollakin hyvin kapealla kierrosalueella lievästi. Johtuisiko 3 pyttyisestä rakenteesta. Helppo huoltaa ja ajaa glygoolit.
  Vesi-wc ihan kätevä ainakin kahdella hengellä. Lämppäri piti hytin kesäöinä riittävän lämpimänä. Takakannen puolipyöreillä penkeillä oli kiva lötköttää. Kuomu kannattaa ottaa ehdottomasti pakettiin. Se antaa huomattavasti lisätilaa huonommalla säällä. Hyvä vastine rahalle. Pohjan muoto kannattaa ottaa huomioon kun katsot treileriä.
  Meillä meni sitten vaihdossa Falconiin ja veneillykin siirtyi saaristomerelle.

  kala-kalle

  Kannattaa katsella kaikessa rauhassa, sillä nyt jos koskaan on ostajan markkinat venekaupoissa. Bella ei varmaan ole huono vene, mutta tuskin paraskaan hintaluokassaan (yleensä aika kalliita käytettyinä suhteessa ominaisuuksiin ts. nimi maksaa). Lisäksi ainakin minua arveluttaa tuo nopeusjuttu aika lailla. Venettä myydään myyntipuheissa lähes puoliliukuvana, mutta silti kaikki tulevat perä edellä vastaan 6-7 solmua.
  Vaihtoehtona saattaisi olla esim: Albin 25, Nidelv 24, Fodimar, Koskelo 25, Calypso 720, Albatross 26, Artella 22….näissäkin fiksut tilaratkaisut ja useimmiten myös wc.
  Tällä hetkellä näyttäisi saavan hyvin varusteltujakin kohtuuhinnalla.

You must be logged in to reply to this topic.

X