Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Volvo Penta KAD44 -> Garmin

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Konehuone / Volvo Penta KAD44 -> Garmin

 • Arttu

  Hankin tänä keväänä paatin, jossa on kyseinen moottori vuodelta 2001. Veneessä plotterina toimii Garmin 720S, jossa on sovellus moottorin tietoja varten.

  Mitä tarvitsee hankkia, jotta saan moottorini tiedot näkymään plotterini näytöllä? Törmäsin ulkomaisiin sivustoihin aiheesta, joissa yhteensopivuus on selitetty kovin monimutkaisesti. Onko parlamentilla kokemusta asiasta?

  Lassi R

  Itse tein juurikin saman homman omassa veneessä. Plotterina minullakin Garmin. Moottori on yamaha. Plotteri näyttää tiedot jos saat moottorista nmea tiedon ulos ja liitettyä sen plotteriin. Yamahassa helppo ottaa mittaristolta omalla liittimellä. En tiedä saako tuosta Volvosta nmea dataa ulos.

  Pinkmoonmike

  Sama projekti kiinnostaisi myös, tosin kad32:een. Ilmeisesti adapteri Volvon EVCstä NMEAaan tarvitaan, vaan onko näissä vanhemmissa kad koneissa moista EVC dataa saatavilla lainkaan ja jos on niin mitä sukupolvea. MarinepartsEurope:lla näyttää olevan ainakin uudemmille Volvoille NMEA adaptereita.
  https://www.marinepartseurope.com/fi/volvo-penta-c194-nmea-2000.aspx
  https://www.marinepartseurope.com/fi/volvo-penta-c193-nmea-0183.aspx

  Kyselin asiaa MarinePartsEuropesta ja heidän mukaansa ei noista koneista saa dataa NMEA muotoon ulos. Kehoittivat varmistamaan asian Volvolta.

You must be logged in to reply to this topic.

X