Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Eniten odotettu illanviettotapa venelomalla

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Laituri / Eniten odotettu illanviettotapa venelomalla

 • S/Y Kiki

  Miten toivot pystyväsi viettämään illan venelomallasi? Millainen ilta jää parhaimpana mieleen? Millaisia iltoja eniten vietätte venelomalla?

  Aina joskus tulee mieleen kysymys, mitä viereisen veneen miehistö mahtaa puuhata veneessään? Siis eihän asia minulle mitenkään kuulu, tai että haluaisin halveksua heidän ajankäyttötapaansa, mutta hiukan kiinnostaa kuitenkin. Kyllähän sen ymmärtää, että mitä isompi vene, sen paremmat mahdollisuudet on viihtyä veneessä sisällä – myös hyvällä säällä.

  Meidän parhaat lomapäivän illat ovat sisältäneet vaikkapa saareen tutustumista jalkaisin, mahdollisesti tervaskannon löytämisen ja irti vääntämisen (rikollista – tiedän), nuotiopaikan perustamisen jonnekin ilta-aurinkoiseen paikkaan. Esimerkiksi porsaan sisäfileen kypsyttäminen nuotiolla halsteriä käyttäen. Sihijuomaa (lapset limua, aikuiset kuohuviiniä). Mahdollisesti uintia, vesileikkejä, joskus lasten kanssa luettiin Viisikko kirjoja vuoron perään ääneen. Rentoa olemista, ympäristön havainnointia. Illan pituudesta riippuen, illan kruunaa veneen istumalaatikossa paistetut räiskäleet.

  Tapani Mylly

  Hyvältä kuulostaa teidän ilta!

  Luonnonsatama tai hiljainen pikkusatama. Sen verran lämmintä, että iltakymmeneltä viitsii mennä vielä uimaan. Päivällä ongittuja ahvenia uusien perunoiden kanssa, jälkkäriksi juuri kerättyjä mustikoita tai mansikoita. Juomaksi meilläkin kuohuvaa. Pelaamista tai lukemista lasten kanssa kunnes nukahtavat, sitten ehkä joku leffa vaimon kanssa tai ihan vaan jutustelua. Illan kruunaa jokin muu kuin jutustelu…

  Tapani Mylly

  TIetysti täytyy lisätä tähän vielä se illanviettotapa, että ollaan merellä, aurinko paistaa taivaanrannasta, tuulta on 7m/s sivumyötäisestä, lapset nukkuu ja satamaan on matkaa vaikkapa 40 mailia.

You must be logged in to reply to this topic.

X