Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Paras satama

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Home / Forums / Ankkuripaikka / Paras satama

 • Tapani Mylly

  Älkää haukkuko muiden valintoja, vaan kehukaa omianne.

  Missä satamassa on käytävä joka vuosi? Minkä takia ja millaisella porukalla?

  Vastaan itse, että me mennään ensimmäisellä reissulla aina Nauvoon ja Iso-Kuusisen luonnonsatamaan. Kumpikaan ei ole mun lempipaikkoja, mutta ilman noita ei selvitä lasten kanssa. Molemmissa on hiekkaranta, paljon leikkimahdollisuuksia ja Nauvossa on hyvät pizzat.

  Viime vuonna kävin kaverin kanssa syksyllä Brännskärissä, joka osoittautui sympaattiseksi paikaksi. Sinne mennään ilman muuta uudestaan tänä vuonna, tällä kertaa perheen kanssa.

  Erkki

  Perheemme on vuodesta toiseen käynyt kauden alussa ja lopussa Pensar Sydissä. Rauhallinen paikka, loistava ravintola, mukavat saunat ja kiva ranta ym ym. Illalla kun istuu saunan verannalla ja katsoo Gullkronan aukolle, niin melkein aina kännykkäkamera räpsähtää ikimuistoisen maiseman kunniaksi. Jälkeenpäin vaikea sanoa, miltä vuodelta mikäkin otos on.

  Tapani Mylly

  Pensar Syd on tosiaan myös hieno paikka. Pomittiin siellä joskus iso läjä villivadelmia. Ja se iso kenttä on mukava paikka pelata ja touhuta.

  Harri

  Iso-Kuusinen on hieno paikka. Siellä on kapea kannas ja hiekkaranta molemmilla puolilla. Tätini ja setäni asuivat ennen sulan veden aikaan siinä pohjoispuolella Pöllä-nimisellä saarella. Vieraille käyntikohteena ja uimarantana oli juuri Iso-Kuusinen. Paikkaa kutsuttiin Rymättylän Rivieeraksi.
  Espoolaisena purjehtijana lomapurjehduksen avaa aina Elisaari. Aivan huippupaikka. Kaunis, suojainen satama ja vielä Suomenlahden lämpimin merivesi. Nykyisin siellä on tarjolla myös maksulliset lämpimät suihkut. Helsingin omistama ulkoilualue.

You must be logged in to reply to this topic.

X