Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Sameat pleksi-ikkunat

Viewing 1 post (of 1 total)

Home / Forums / Telakka / Sameat pleksi-ikkunat

  • lyy

    Ht-paattiini on vaihdettu jossain vaiheessa lasien tilalle pleksit. Ei siinä mitään,mutta olivat todella auringon ja sään samentamat,mitään ei meinannut nähdä. Olin jo uusimassa pleksejä,kun ajattelin,että jos löytyisi ”oikotie”.Muistin lukeneeni aineesta,joka poistaa pleksin sameuden. No,kyse oli Starbriten aineesta,tai aineista. Tarvitaan hioma-aine ja kiillotusaine.Ostin kyseiset putelit ilman suurempia odotuksia ja toimin ohjeiden mukaan. Eli ensin hangataan hioma-aineella pleksejä suorin vedoin,ei pyörittämällä ja annetaan vaikuttaa. Tämän jälkeen pyyhitään aine pois ja kiillotetetaan toisella aineella.Annetaan vaikuttaa ja pyyhitään pois.
    No.ei ikkunoista uudenveroisia tullut,mutta muutos vanhaan on todella suuri,ja nyt ikkunoista näkee jo huoletta ulos.Aineet maksoivat muistaakseni reilun 20 euroa ja olivat hintansa väärttejä.
    Nyt joku todennäköisesti sanoo,että persaukisten touhua,eikun karkaistut lasit tilalle.Ja oikeassa on,mutta meitä persaukisiakin tarvitaan,muutenhan kaikki olisivat yhtä rikkaita…

You must be logged in to reply to this topic.

X