Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Smart Tabs-trimmilevyt

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Telakka / Smart Tabs-trimmilevyt

 • lyy

  Hommasin veneeseeni otsikon mukaiset trimmilevyt,oletuksena,että veneen kulkuasentoa saisi muutettua.Plaaniin nousu oli myös todella työlästä. Olin itsekin aika skeptinen,mutta pakko oli jotain yrittää. Asensin trimmit,olivat todella yksinkertaiset asentaa ja ohjeet hyvät,tosin englanniksi. Mukana on kyllä myös dvd.
  Kun sain veneen veteen,en liikoja odottanut. Mutta heti ensimmäinen liukuunnousu todisti,että olin aivan väärässä ! Toimivat todella hyvin. Plaanissa ajaminen onnistuu nyt huomattavasti pienemmillä nopeuksilla ja plaaniin nousu on kuin toisesta veneestä. Pienillä nopeuksilla ajaminen on nyt juhlaa,kun keula ei enää nouse pystyyn,vaan voi ajaa mitä nopeutta hyvänsä ja silti näkee eteensä.Nyt muutamien tuntien ajon jälkeen vaikuttaisi,että myös polttoaineen kulutus on laskenut. En myy kyseisiä vehkeitä enkä ole myöskään myyjän sukulainen tai muussakaan suhteessa ja en saa provisiota,mutta kehun vilpittömästi ! Yksi parhaimmista vajaan 200 euron sijoituksista . Vene on 540 pitkä HT,60 hv. perämoottori. Näitä trimmejä löytyy laajalle skaalalle veneitä ja moottoritehoja,ja perustuvat kaasujouseen,eli mitään namiskoita ja sähkö-/hydrauliasennuksia ei ole. US-parts myy,nettikauppakin löytyy,mutta Turussa sijaitsee Akselintiellä.

  veneilijä

  joo sama täällä ostin ja asensin smart tabs trimmilevyt bellaan 5,3m. paras ostos mitä voi veneeseen ostaa nouseeliukuun paljonparemmin ja nokka pysyy alhaalla!!!! kannattaa kokeilla.

  Hannusta

  Moi

  Minkä kokoiset trimmilevyt ovat? Mikä tuotenumero?
  Itselläni suht saman kokoinen vene ja olisi hyvä tietää mitä menee ostamaan.

You must be logged in to reply to this topic.

X