Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Törmäyslista Nimbus2600:een vm-88

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Home / Forums / Telakka / Törmäyslista Nimbus2600:een vm-88

 • Drunkensailor

  Mistä saisi ostettua kohtuuhinnalla tarpeeksi isoa kumista törmäyslistaa, kun mulla on lista jo pieninä pätkinä ja ei kovin montaa ruuvia haluttais pistää.

  Sen koko on sen verran iso, ettei venetarvikkeista hyllytavarana löydy. Joku kuulemma valmistaa mittatilaustyönä, mutta minimitilausmäärä 100m(!) Tarve alle 20m.
  Ja kun hinnat on varmaan kymppejä metriltä, niin en turhaan nurkkiin halua kallista tavaraa. Tietysti porukalla kun tilaa, niin menisihän se 100 metriäkin. Saisi vain sen porukan kasaan.

  Ehdotuksia (mainoksia :p ) otetaan vastaan.

  Flipper 60

  Tömäriä saa kehä kolmosen varrella olevasta liikkeestä. Maksaa 1 euroa metri. Ei tartte ostaa kuin just senverran kuin tarttet. Mittaa paatin ympärys ja ota varmuuden vuoksi metri ylimääräistä. Sauna kuumaksi ja muutama tunti lauteille koko nippu ja eikun vetämään kaverien kaa ja nopeasti on toimittava. Se laku jäähtyy ulkoilmassa aika nopeesti, joten tanakka lämpöpuhallin olis hyvä olla jollakin talkoomiehellä varmuuden vuoksi. Tehtävajako ennen toimintaa: Kuka mitäkin tekee. Yks on valmiina alkuruuvin kiinnittämään ja eikun vetämään. Se on lämpimänä duunattava. Jos kylmänä venyttää, voi katketa, t.ai ainakin auringon paisteessa alkaa roikkua

  Drunkensailor

  Kiitoksia

  Mikäs liike se on? Olen turussa ja vähemmän tulee käytyä hesassa, niin, että ehtisin kauppoihin. Varmaan tilaamalla saa myös? Hinta vaikuttaa hyvältä.

  Sain sellaisenkin osoitteen kuin http://www.primolister.com/Venelistat-5597.aspx
  Täällä paikallinen k-rauta myy. En vielä ole ehtiny hintaa tiedustelemaan.

  Otin vähän mittoja ja primolisterin valikoimasta malli 1992 on lähimpänä.

  Jotkut ovat kuulemma keittäneet muuripadalla listaa ennen venytystä. Olen pientä listaa ollut itsekkin laittamassa ja siinä riitti kuuma auringonpaiste. Tässäkin voisi riittää veneen ohjaamoon vienti, kun kajuutassa on noin 50astetta, kun luukut kiinni 😉

  Drunkensailor

  Ajattelin laittaa jos joku joskus tarvitsee tietoa.

  Löysin törmäyslistaa Turun Mertekistä http://www.mertek-group.fi/ ihan metritavarana sain.
  Keväällä alan taistelemaan sitä paikoilleen.

You must be logged in to reply to this topic.

X