Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Tristan Serena

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Telakka / Tristan Serena

 • repe62

  Tere. On yksi kesä ajeltu otsikossa mainitulla veneellä. vm. -84. Vene on jotakuinni siinä varustuksessa kun se on ollu tehtaalta lähtiessä.
  Hyttien kattolevyt on päässeet kypsymään, koska ulkopuolella oleva maalattu kangas, (tai joku semmonen), on laskenu sieltä täältä vettä läpi, on vaneri aika ikävän näköstä. Ja koska sisäpuolellakin on joku muovijuttu liimattu vanerin pintaan, ei kuivumista ole päässy just tapahtumaan.
  Vissiin on viisain temppu heittää entiset kattolevyt mäjelle ja laitella uudet levyt.
  Onko joku tehny joskus vastaavaa remppaa omassa tai vieraassa veneessä? Kaikki hyvät neuvot, jipot, ym konstit otetaan kiitollisena vastaan.
  Kesä se tulloo tänäkii vuonna.

  Rane

  On tullut uusattua ohjaamon kattoa etuosasta, saman vahvusta tilalle, lakanakangasta epoksilla kiinni ja valkealla Hempelin maalilla pinta. Iso on työ mutta kannattaa, hyvä vene muuten, itellä -81, moottori meni tänä kesänä uusiksi, entinen ei kestäny ku 30 vuotta, oli Yanmar 3gmd, nyt paukuttaa Sole mini 29, jos enempi tuo remppa kiinnostaa niin meili on rauno.hukkanen@iisalmi.fi, tämä sivu voi olla hakusessa uudemman kerran.
  Periaatteessa olen käyny läpi kokopaatin, maalannu rungon, viiluttanu uusiks ulkopuolen ja rakennellu sisustaan kaikenlaista, itellä se on ollut 20 vuotta, parilla ennen sitä, Valkeakoskella ja Kerimäellä, nut Iisalmessa ms Matildana
  Jaa, huomasin että on jo viime keväänä pantu tuo kysymys, joko olet jo laittanu kuntoon tai kypsyny projektiin

  Artsi

  Tuli tuossa viime syksynä hankittua samanlainen paatti vuodelta -76. Vene oli seissyt Haminassa koivun alla pressutettuna jostain v:sta 2007 ja puupinnat on tosiaankin sen näköiset. Ensin luulin selviäväni keskikajuutan katon uudelleen pinnoituksella, noh, eipäs se mennytkään kuin Strömsössä. Nyt on keskikajuutan katto uusittu 11mm koivuvanerilla ja höystetty Topcoat pinnoitteella. No ajattelin sitten optimistisesti, että etukajuutan katto selviää pelkällä pinnoituksella, noh nyt on katto purettu. Takakajuutassa selvisin pelkällä Toppari pinnoituksella. Muutenkin tuntuu remppa leviävän kuin kuuluisan Jokisen eväät, eli kaikki pinnat uusiksi. Lisää tarinointia projektista löytyy: http://tristanserenamsfanny.blogspot.com/
  Nyt jännityksellä odottelen moottorin tuomiota, veneessä vm.-84 Yanmar 3gm.

You must be logged in to reply to this topic.

X