Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Reikiä Busterin pohjassa!!!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Home / Forums / Telakka / Reikiä Busterin pohjassa!!!

 • Tomppa

  Hei,

  löytyykö tietoa/kokemusta ongelmaan joka liittyy vanhemman Buster veneen pohjan kunnostukseen. Havaitsin veneen pohjassa useamman reijän kun pesin viimekesän kasvustoa veneen pilssistä. Pohja on osittain pehmeä ja hapettunut, mutta en osaa sanoa mistä moinen johtuu, saattaa olla että pilssipumpun sähköliitoksia on ollut veden kanssa tekemisissä, mutta aihuttaako se vaurioita, niin en osaa sanoa.

  asdhhds

  Vanhat busterit on niitattu joten niitit vuotaa. Osta uudet niitit.

  Makelaren

  Luultavasti pohjassa on ollut vääräntyyppinen pohjamaali. Muistaakseni kupari- tai vastaavantyyppistä maalia ei saa alumiiniin maalata ilman primeriä. Tuttavallani pohja puhkesi vuoden aikana juuri kuvailemallasi tavalla. Maali kupruili ja alla hapettunutta alumiinpurua ja pistesyöpymiä koko pohjan alueella.

  Tomppa

  Kiitos vastauksista, olen hieman ”huonosti” seurannut keskustelua, ongelma on edelleen olemassa ja ratkaisua ei ole vielä löytynyt. Niitit ja pohjamaali on suljettu pois, koska reijät eivät ole niittien kohdalla ja ”hapettuminen” on tapahtunut nimenomaan veneen sisäpuolella. Ulko puoli on tiptop. Pohja on maalattu, muuta ohjeiden mukaisesti 3-4 kerrosta primeriä ja sen päälle pari kerrosta Hempelsin Alusafea.

You must be logged in to reply to this topic.

X