Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Alumiiniveneen pohjan käsittely

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Home / Forums / Telakka / Alumiiniveneen pohjan käsittely

 • rautsi

  Ostin viime kesänä alumiini veneen (Silver Eagle) ja vene oli aikaisemmin pidetty vain järvellä. Nyt minä käytän sitä merellä. En käsitellyt veneen pohjaa millään ennen mereen laskua ja sitten keväällä veneen nostaessani huomasin, että kasvustoa oli pohjassa. Taisi olla myös syy miksi veneen huippunopeus tippui alkukesän lukemista. Kysyisinkin nyt, että mitä kannattaisi alumiiniveneen pohjalle tehdä, jotta pohja pysyisi puhtaana? Hyviä neuvoja myös siihen kuinka parhaiten saisin sen puhtaaksi otetaan mielellään vastaan 🙂

  Veneilijä

  Silverin verkkosivustolta muistaakseni löytyy ainakin jonkinlaiset myrkkymaalausohjeet sekä puhtaanapito-ohjeet. Niistä saattaisi olla jotain hyötyä homman jatkotuumailussa.

  rautsi

  Kiitoksia vinkistä. Siellä olikin juuri 13.3.2008 pistetty uutta tietoa asiasta.

  rautsi

  Olsikohan kellään vielä hyviä vinkkejä, täällä Helsinki-Espoo alueella, firmoista jotka tekee noita veneenpohjan myrkkymaalauksia. Vai onnistuisko tuo helposti itse tehtynä trailerin päällä.

  rtg

  Me nostetaan kerran kesässä ylös vene ja ruiskutetaan puhtaaksi painepesurilla. Se on 15 minuutin juttu. Kaikki levä lähtee nätisti irti ja ekologisuuskin on taattu ilman mitään myrkkyväriä. Yksinkertaista ja helppoa.

  Buster

  Veneen pohjan saa puhtaaksi myös venepesurilla. Pesutraileri tuodaan satamaan ja vene vedetään rampilla trailerin päälle ja harjat pesevät pohjan puhtaaksi ilman pesuaineita. Maksaa 9€/m ja kestää 15 minuuttia. Helppoa ja ekologista. Tämä toimii Etelä-Suomessa, mutta sitä pitäisi laajentaa myös muualle.

  Pro Blast

  Veneiden ym. puhdistukset soodapuhalluksella. Myrkkymaalit, kasvustot tehokkaasti, nopeasti ja turvallisesti.

  http://www.problast.fi

You must be logged in to reply to this topic.

X