Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Yamaha -91 20hp autolube

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Home / Forums / Konehuone / Yamaha -91 20hp autolube

 • MiKKo_1978

  Ropleema, mutta missä? Moottori käy ja kukkuu kivasti saavissa/puutarhaletkulla vettä syöttäen, mutta! Kun lähdetään järvelle, niin täyttä kaasua ei anna, vaatii ryyppyä. Noin puoleen kaasuun toimii ilman ryyppyä, mutta sen jälkeen ei tehoja tule lisää ilman ja silloinkin hyvin tuskaisesti. Kuivalla tosiaan toimii aivan moitteetta. Suoraan ajosta jäänyt pari? vuotta sitten seisoon, eli joutuukohan tässä kaasarin purku talkoisiin? Juhannuskin pukkaa päälle ja ois ihan kiva päästä hiukka ripeempää ku soutamalla…

  Ajja

  Vaikuttaa siltä, että kaasariin pääsee ylimääräistä ilmaa.
  Purkutalkoot voi olla edessä ja tuon ikäisellä koneella täytyy varmaan osiakin vaihtaa.

  aragorn

  Äkkiseltään voisi kuvitella, että kun kone käy ilman kuormaa saavissa se ei ole kovin kranttu PA seoksesta.
  Kaksi mahdollista syytä tulee mieleeni.
  Vanha bensa, tai kampiakselin tiivisteiden vuoto.

  MiKKo_1978

  Bensan vaihdoin ihan tarkoituksella tuoreeseen, ennen ensimmäistäkään käynnistystä. Sekaan kaadoin myös tilkan stabilointiainetta ja kaasareita yritin jollain CRC.en ”ihmeaineella” puhdistella, oli siis sitä kaasareihin tarkoitettua suihketta… Nämä ihan vaan, koska kone on jäänyt seisoon suoraan ajosta.
  Taidan tilata kaasareihin korjaussarjat http://www.mc-scatter.com/vene-osat-polttoaine-jarjestelma-kaasuttimen-korjaussarjat-kaasuttimen-korjaussarja-yamaha-20hv-25hv-p-28789.html jos tämä ei tehoa ja vika olisi mahdollisesti tuolla kampiakselin suunnalla, niin sit meni peukku suuhun…

  Jareta

  Todennäköisintä olisi, että sinne on jäänyt jotain kökköä vanhasta bensasta. Voi tosiaan yrittää pikaensiapuna häyttää jotain kaasarinputsausainetta. Jos ei tehoa, niin sitten kaasarin purku ja perusteellinen pesu/putsaus.

  Toinen syy voisi olla, että kone saa ilmaa jostain kohtaa PA-linjaa.

  j

  Onko tulpat vaihdettu, rikkinäinen tulppa saattaa tehdä sen että ilman kuormaa ottaa kierroksia mutta kuorman kanssa ei.

  MiKKo_1978

  Kyllä, tulpat oli vaihdettu, eli ne oli kunnossa.
  Tänään sitten vihdoin pääsin konetta koittaa järvellä ja toimii!!! Eli kaasarit auki ja kunnon putsaus riitti. En ostanut ees uusia tiivisteitä, näyttivät olevan toimivassa kunnossa. Kaasarit oli siis ottanu käyttämättömyyttää nenän päälle.

  Kiitoksia kovasti vastauksista!

You must be logged in to reply to this topic.

X