Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Käytetty 5.7 veneenmoottori

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Konehuone / Käytetty 5.7 veneenmoottori

 • revel

  Ostin veneen raadon jonka moottori oli uponnut kuivalla maalla. Kapelli oli pettänyt ja parin vuoden seisonnan aikana moottoritila oli tullut täyteen vettä -> kone täysin entinen. Nyt olen etsinyt käytettyä veneenmoottoria, jossa olisi apulaitteet ja pakosarjat. Sillä ei liene väliä onko kone Volvo Penta, Mercruiser tai OMC. Kysymys onkin, että mistä kohtuukunnossa olevaa käytettyä veneenmoottoria kannattaisi kysyä. Käyttämieni ilmoita ilmaiseksi kanavien kautta on tullut vain pari soittoa, joissa on tarjottu 25 vuotta vanhoja koneita uuden hinnalla. Tuo chevyn pikkulohko, joka noissa on peruskoneena on kuitenkin maailman yleisin moottori, niin luulisi, että niitä löytyisi käytettynä?

  ajja

  ”reman marine engine” on aika hyvä hakulause.
  Oletko perehtynyt huvivenedirektiiviin?

  Siinä sanotaan aika selvästi, että moottoriuusinnan yhteydessä pitäisi asentaa uudet normit täyttävä kone eli vanhaa ei noin vain korvata vastaavalla vähemmän ajetulla.

  Jenkeistä löytyy hyviä vaihtoehtoja 4000 USD pintaan. Ongelmana on kuitenkin maahantuonti. Paitsi että se maksaa, on vaikea saada EU-direktiivien mukainen todistus.
  Rekisterissä on varmaankin koneen sarjanumero, joten vaihtoa on vaikea salata, vaikka riki paljastumiselle taitaa olla pieni.

  revel

  No rupesihan sieltä löytymään kun oikein etsi. Ja olen sun kanssa ihan samaa mieltä, että vanhoilla koneilla ei aikuisten oikeasti oo mitään arvoa. Yksikin tarjosi taas 2,5 tuhanteen moottoria, josta ei oo mitään tietoa kunnosta. Arvo on noin romuraudan hinta.

You must be logged in to reply to this topic.

X