Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

VP välijäähdytin

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Home / Forums / Konehuone / VP välijäähdytin

 • James

  No niin. Sepä alkoi veneilykausi mukavasti, kun koneesta poksahti välijäähdytin. Vettähän sinne oli tietysti talveksi jäänyt, joten peiliin katsomisen paikka PRKL.. Suurin yllätys tuli, kun paikalliselta diileriltä kysyin uuden kennon hintaa. Melkein 2000€ olisi pitänyt tiskille latoa!! Ihan älytön hinta minun mielestä!

  Vanhaa on näköjään yritettävä ehjätä, mutta olisiko kenellä hyviä ideoita, millaisella kennolla tuon alkuperäisen voisi korvata, kun ei tuollaista summaa kehtaa vanhaan veneeseen ja koneeseen enää sijoittaa? Kone on malliltaan TAMD31A ja vuosimallia -89. Vai pystyisikö tilalle rakentamaan jostain muusta kennosta uuden systeemin koteloineen?

  Niin tai jos kenellä pyörii nurkissa tuollainen ehjä ja on valmis siitä KOHTUUhintaan luopumaan, niin viestiä tulemaan…

  aragorn

  Olisikohan autojen jäähdytinkorjaamoista apua?

  Cosa

  Täällä kohtalotoverisi. Samoin kävi minulle muutama vuosi sitten. Löysin uuden jäähdytinpanoksen ebaystä. Se tuli UK:sta ja maksoi n.650€ rahteineen. Kotelo oli huono ja löysin ehjän erään Karunalaisen Volvo harrastajan hyllystä sopivaan hintaan.
  En suosittele ”rakentelua”. Tiputtanee veneen arvoa ainakin pari tonnia.

  Kippari

  Ettekö te hyvät ihmiset laita pakkasnestettä koneeseen talveksi?
  Taivassalo Piilinen ky:stä kannattaa kysellä varmasti löytyy tai ainakin saa vinkkiä mistä kysellä ! Siellä on melkeinpä etelä Suomen paras käytettyjen varaosien varasto olipa kyse mistä moottorista tahansa!

You must be logged in to reply to this topic.

X