Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Yanmar 2gm 88 starttimoottori mistä ja sopiiko jokin muu

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Home / Forums / Konehuone / Yanmar 2gm 88 starttimoottori mistä ja sopiiko jokin muu

 • Lukija

  Nii ostin kyseisen koneen mutta startti puuttuu sopiiko tähän jokin muukinstartti kun vaan alkuperäinen.Jos viitsitte vastata sähköpostiini Anttikan@gmail.com

  Lukija

  Jooglaa kone ja starter motor. Löydät useita vaihtoehtoja. En tiedä budjettiasi, mutta joku voi osua. Jos saat poistetun startin, sen voi todennäköisesti kunnostaa, mutta todennäköisesti halvin on harakiriosa.

  Lukija

  tässä yksi vaihtoehto: teilemaxx.com. tai anlasser.com
  Kaveri pitää puljua tuossa naapurissa (täällä saksassa) ja toimittaa ympäri eurooppaa.
  Olen häntä jelppinyt suomalaisten asiakkaiden kanssa. Ebayssa 4500 positiivista kiitosta asiakkailta eikä yhtään negatiivista – kertoo jo jotain luotettavuudesta. Kauppias on keskittynyt latureihin ja startteihin. Tuntuu olevan asioista enemmän kuin hyvin perillä.

  Jos lontoo tai saksa ei puhelimessa taitu, laita sähköpostia ja kysy suomeksi. Vastailen sitten kunhan ensin selvitellään. Hinnat ovat olleet käsittääkseni kohdallaan. Löytyy myös kunnostettuja.

  teilemaxx@live.de

  Alla linkki ebay sivulle.

  ebay.de/itm/Starter-Volvo-Penta-D3-110-D3-130-D3-160-D3-190-A-2-4-Diesel-0001109252-8602355-/160989531697?pt=DE_Autoteile&hash=item257bb94e31

  Lukija

  Eipä tunnu toimivan tuo ebay linkki. Koitetaan toimisko tämä:

  http://stores.ebay.de/teilemaxx-shop

  Lukija

  Varmaan on tämä asia jo poissa päiväjärjestyksestä, mutta muutama vuosi sitten löysin oman paattini Yanmar 2 GM:ään vaihtostartin Aditasta eikä ollut hintakaan paha.
  http://www.adita.fi/

You must be logged in to reply to this topic.

X