Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Olisiko tuoretta tietoa Viron satamista?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Ankkuripaikka / Olisiko tuoretta tietoa Viron satamista?

 • Lomaasuunnitelmia

  Olen eri lähteistä ymmärtänyt, että Viron satamatarjonnassa olisi tapahtunut muutoksia hyvään suuntaan. Mutta varmaa tietoa on niukastit tarjolla.
  Olisiko tällä palstalla jollakulla tuoretta, jopa tämän alkukesän tietoa, missä kunnossa Tallinnasta länteen olevat satamat ovat? Pikkulinnut kertoivat Muhulle avautuneesta uudesta satamasta, onko tästä jossakin tarkempia tietoja tai kokemuksia?

  Kallu

  Olimme pari kesää sitten muhun uudessa satamassa. Satama on pieni ja jonkinmoisen ajomatkan päässä väylältä. Pieni baari. Suihku ja sauna. Ei muuta. Erittäin avulias satamanpitäjä. Vuokraa polkupyöriä.

  itn

  Muhussa on 2009 avattu Lounaranna, kts. http://www.lounaranna.ee/avaleht/eng/ http://venenetti.fi/satamat/viro/saarenmaamuhu/lounaranna/lounaranna ja http://venenetti.fi/product?file=082ve0311l18.pdf

  Mukava satama ja hyvä sauna. Vaikka em. sivuilla väylän syvyydeksi on mainittu 1,8 m, niin me pääsimme kyllä hyvin 2,1 m syväyksellä (vuonna 2011). Kannattaa ajaa aika lähellä sisäänajoväylän turvavesimerkkejä.

You must be logged in to reply to this topic.

X