Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Satamat adrianmerellä

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Home / Forums / Ankkuripaikka / Satamat adrianmerellä

 • Avance42

  Onko tietoa edullisesta satamapaikasta Kroatiassa, Sloveniassa tai pohjois-Italiassa? Etsimme paikkaa useammaksi vuodeksi.

  Ossi Toivainen

  Hei. jos vuokraat veneen Splitin tai Trogirin muutamista venevuokraamoista niin
  muodollisuuksien jälkeen kello onkin jo yli puolen päivän. Niinpä ehtii lähteä matkaa ja parin kolmen tunnin purjehduksen jälkeen voit lipua rauhalliseen edulliseen lahdenpohjukkaan saareen nimeltään Veliki Drvenik 34 26`57, 31″ P 16 08`50,76″
  Saari on mahtava ei turismin pilaama, sieltä löytyy pitkä laituri ja jos se on täysi niin ankkuriin voi laittaa huoletta. Kolme ravintolaa ja yksi niistä on siskoni ja hänen kokkimiehensä Marinkkon (saaren omia poikia). Ravintola auki toukokuusta lokakuun loppuun paitsi heinäkuussa suljettu. Ravintolan yhteydessä siskoni taidetta ja muutakin paikallista tavaraa myytävänä. Voin suositella ruokaa nimeltä ” Pekka”, mutta muista tilata paria kolmea tuntia ennen sillä tämä ruoka tarvitsee pitkän valmistusajan, listalta löytyy paljon muutakin. Yhteystiedot ATELJE TRAMONTANA (googlaa)
  puh. +38598375468 ja kotinumero +38521893031. Sieltä on hyvä jatkaa Croatian lähimmille saarille. Vesi on kirkasta ja syvää, 99% aurinko paistaa.

You must be logged in to reply to this topic.

X