Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Karttoja pohjanmeri ja itämeri

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Home / Forums / Ankkuripaikka / Karttoja pohjanmeri ja itämeri

 • Jpn

  Hei

  Keväällä on tarkoitus purjehtia vene Hollannista Suomeen. Kielin kanavan kautta ja siitä Ruotsin rannikkoa ylös ja Ahvenanmaan paikkeilla Turku/Naantali sektorille. Onko jäänyt uudehkoja paperisia merikarttoja käyttämättömäksi? Oisin kiinnostunut ostamaan/lainaamaan/vuokraamaan.

  Laita vaikka mailia.

  T jari
  Jari piste pakkanen ät ideavideo piste fi

  arileskinen

  Teimme samanlaisen paatinhakureissun viime vuonna Amsterdamin läheltä Suomeen. Milloin aiotte lähteä? Mulla on viime vuonna Cuxhavenista ostetut kartat Tukholman korkeudelle. Hollannin uuden kanavaoppaan kannattaa ostaa jostain paikallisesta kirjakaupasta. Maksaa ehkä kympin. Pohjanmeren karttaa ei ole, koska avomerellä luotin elektroniseen merikarttaan. Uusia Suomalaisia karttoja ei myöskään ole.
  Voisin lainata kartat, ellei reissunne osu päällekäin omamme kanssa. Lähdemme kesäkuun alussa Ruotsin rannikon kautta Lyypekkiin.

  Terveisin:

  ’arileskinen@dnainternet.net’

  Jarip

  Hei

  Toukokuun 7. On liput Brusseliin ja sieltä junalla Kats nimiseen satamaan Zeelandissa. Yleiskartat alkaa olla kasassa. Tukholmasta eteenpäin onkin jo tarkempaakin karttaa. Plottereissa toki sitten löytyy kartat koko matkalle. Kanavia pitkin ei ole tarkoitus tulla vaan pohjanmerta rannikkoa pitkin ellei tule jotain erityistä syytä. http://jarip.kuvat.fi/kuvat/Elan+34+Quatro/. Löytyy yksi reittisuunnitelma. Tarkoitus on purjehtia vain päivisin ja aikaa alustavasti varattu 2-3 viikkkoa eli toukokuun lopulla oltaisiin kotosalla pohjanmaalla. Noi kartat kyllä tukholmaan asti kiinnostaa. Otan yhteyttä sähköpostilla. T jari

  Jarip

  Hei

  Jos kiinnostaa niin olen pitänyt blogia hankinnan ja kotiinkuljetuksen hetkistä. Matka on vielä kesken ja kirjoittettavaa riitää. Tällä hetkellä olemme odottelemassa Borgholmissa sään parantumista. Kaikennäköista tapahtumaa on matkalla ollut ja varmaan tulee vielä olemaan. 1100 mpk:sta on nyt reilupuolet kuljettu.

  http://jarip.kuvat.fi/blog/

  T Jari

You must be logged in to reply to this topic.

X