Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Arvoisa pienaluksen omistajat!

Viewing 1 post (of 1 total)

Home / Forums / Ankkuripaikka / Arvoisa pienaluksen omistajat!

 • Janne Tomingas

  Arvoisa pienaluksen omistajat!

  Olen Viron meriakatemian ja Tallinnan teknillisen yliopiston jatko-opintojen toisen vuosikurssin opiskelija ja kirjoitan maisterityötäni, jonka aiheena on Viron vierasvenesatamien vierailijamäärien analyysi ja suositukset vierassatamien vetovoiman nostamiseksi.
  Maisterityön yhteydessä järjestän kyselyn Viron, Suomen ja Ruotsin pienalusten omistajille. Kyselyn avulla yritän selvittää syyt, miksi jotkut eri maissa asuvat pienalusten omistajat eivät halua vierailla Viron vierasvenesatamissa ja mitä mieltä ovat Viron vierasvenesatamista niissä vierailleet ja niiden palveluja käyttäneet veneilijät. Lisäksi yritän kyselyn tuloksien perusteella tehdä asianmukaisia ehdotuksia vierasvenesatamien vetovoiman nostamiseksi ja sen kautta vierailijamäärien kasvattamiseksi, mikä vaikuttaisi Viron ja sen naapurimaiden välisen merimatkailun ja harrastusveneilyn kehitykseen.

  Pyydän Teitä osallistumaan mainittuun tutkimukseen ja täyttämään alla olevan kyselylomakkeen.

  Kysely koostuu korkeintaan 9 kysymyksestä ja kyselylomakkeen voi täyttää seuraavien linkkien kautta:

  http://connect.ee/uuring/259005893/ (suomeksi)
  tai
  http://connect.ee/uuring/259066537/ (ruotsiksi)
  tai
  http://connect.ee/uuring/258295982/ (englanniksi)

  Kysely on nimetön. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan akateemiseen tarkoitukseen ja niitä ei luovuteta käsittelemättöminä kolmansien henkilöiden käyttöön.

  Toivottavasti löydätte aikaa mielipiteenne esittämiseksi 31.03.2012 mennessä.

  Jos Teillä on kysymyksiä, ehdotuksia tai jos Te haluaisitte tutustua maisterityöhöni, olkaa hyvä ja ilmoittakaa siitä osoitteeseen janne.tomingas@gmail.com.

  Etukäteen kiittäen,
  Janne Tomingas

  HUOM! Olkaa hyvä ja pyytäkää myös Virossa, Suomessa ja Ruotsissa asuvia tuttuja pienalusten omistajia täyttämään tämä kyselylomake.

You must be logged in to reply to this topic.

X