Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Tallinnan satamat

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Ankkuripaikka / Tallinnan satamat

 • vierailija

  Olen käynyt piritassa useita kertoja. Huonoja kokemuksia ei ole ja hinta oli tänä vuonna 18 euroo suihku ei sisälly eikä ole oikein siisti mutta kylpylä on lähellä ja iso marketti sekä pikku kauppa. Onko jollain kokemuksia uudesta keskustan satamasta. Minkä hintainen entä palvelut ja onko ehkä rauhaton, etc.

  DreamOn

  Hinta 2010 oli muistaakseni 40 € = 52 jalkaisesta.
  Siisti ja rauhallinen vaikka onkin aivan keskustassa.
  Heinäkuussa uudelleen

  hulkkti

  Kävin siinä uudessa (oliskohan nimi ollut joku old town marina) satamassa viime kesänä. Palvelu ok, tilat ok. Ainut asia joka hiukan harmitti, oli läheisen rakennuksen katoterassilla pidetyt bileet (oliskohan ollut hotelli), jonka vuoksi nukkuminen onnistui vasta joskus aamuyön puolella. Tämä nyt oli varmaan vain huonoa tuuria että sellinen mökäparty sattui samalle yölle.
  Menisin kyllä seuraavallakin kerralla varmasti tähän uuteen satamaan. On niin kätevästi lähellä vanhaa kaupunkia ja keskustaa. Lisäksi lähellä on oikein hyvälaatuinen ja edullinen paikallinen market (ei siis mikään pelkkä matkailijoille tehty kauppa). Sieltä tuli ostettua palöjon edullista tavaraa ja tietysti mukaan tarttui juomiakin kun nekin olivat edullisia.

You must be logged in to reply to this topic.

X