Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Veneasemat selkämerellä

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Ankkuripaikka / Veneasemat selkämerellä

 • Kari

  Olemme lähdössä Porista Kristiinankaupunkiin.
  Tämä lehden sivujen mukaan bensaa ei saa ennen kuin Kaskisista. Matkaveneily.fi sivujen mukaan sitä saa Merikarvialta Krookasta ja Skaftungista. Miten on ?

  Vesa Leppä

  Merikarvian Krookan satamassa ei tänä vuonna ole polttoainemyyntiä, ja sen tulevaisuus näyttää huonolta. Paikallisen yrittäjän mukaan polttoaineen myynti rannassa ei ole taloudellisesti kannattavaa. Kristiinankaupungin Skaftungissa ei myöskään ole polttoainemyyntiä satamassa.

  Porista pohjoiseen matkatessa seuraava tankkauspiste on siis valitetettavasti vasta Kaskisissa, kuten nettisivujemme polttoainelistasta käy ilmi. Jos kuitenkin kohtaat reissatessa jakelupisteen, jota ei listallamme ole, toivoisimme että ilmoitat siitä meillekin. Toimituksen sähköpostiosoite on kippari@kuvalehdet.fi

  Vesa Leppä
  päätoimittaja

  paikallinen

  Eikö Ahlaisissa enään Haapalaisen kyläkaupasta saa bentsoonaa? Jokunen vuosi ainakin vielä sai? Vai joko sekin palvelu on kadonnut. Voi mihin tämä Suomi menee. Jos Porin jälkeen ei ennen Kaskista saa bensaa/dieseliä. Pitäs jo ihan valtiovallan tukea että merikarviankin yksityisyrittäjä voisi järjestää polttoainejakelun. Ei kaikilla ole mitään jättitankkeja jolla ajaa koko kesää.

  Meriakarvialla on kyllä huoltoasema kylällä ja omistaja kyllä tuo Krookkaan polttoainetta kun soittelee… Sillä tavalla palvelu pelaa kyllä tosi hyvin, kandee soitella.

You must be logged in to reply to this topic.

X