Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Matkakertomuksia

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)

Home / Forums / Masto / Matkakertomuksia

 • sysnoopy

  Olis mukava lukea purjehtijoiden matkakertomuksia. Onhan niitä ollut, mutta juuri nyt en ole huomannut. Tietysti voi lukea muutamien matkalla olevien purjehtijoiden ansiokkaita kotisivuja ja blogeja, mutta hyvillä kuvilla varustetut painetut jutut lehdessä ovat tietenkin laadukkaampia. Dunckerin hyviä juttuja jäi kaipaapaan ja onhan muutkin kirjoittaneet hyviä juttuja. Tärkeintä ei ole mulle olleet kirjoittajat vaan ne storit. Te jotka matkalla olette lähettäkää niitä juttujanne venelehtiin. Uskon, että moni muukin kuin minä lukee ennemmin niitä, kuin raporttia maailman nopeimmasta, suurimmasta ja kalleimmasta veneestä, jossa kylpyhuoneiden hanatkin kullalla päälystetyt. Venelehdellä on Suomen kokenein matkapurjehtijalukijakunta. Kyllä sieltä pitäisi löytyä.

  Tallitonttu

  http://seija.eu/page_matkoja_kes_2008.php
  Lisää tulee, jahka ennätetään lyhennellä!

  Tallitonttu
  Wanderer

  venenetistä kohdasta Linkit. Sieltä Huvi ja hyöty ja kohta Blogivinkit. Ja onhan Matkailu-linkeissäkin paljon asiaa.

  Degerö 28

  Moi
  Tuossa vielä muutama….. Ei siis linkkinä koska pitäisi useamman linkin johdosta näköjään rekkautua mutta toimii kun kopioit rivin selaimen osoiteriville jonka kaikki tietty tietääkin.

  blog.mailasail.com/valentina
  http://www.kastehelmi.net/index.htm
  nanea.wordpress.com
  sycanace.blogspot.com

  Suwena vene

  Olemme nyt neljä kautta seilanneet Suwenalla eripuolilla Itämerta. Matkoiltamme olemme kasanneet tarinoita ja videoita blogiimme.
  Ensi kesänä käännämme Suwenan keulan kohti Götan kanavaa ja sen jälkeen on edessä meille uusia veneilymaita Tanska, Puola ja Saksa.
  Matkakertomukset löydät: http://www.suwena.net

  hantta

  s/y Vahinen matkassa Huipppuvuorilla….

  http://avotuuleen.blogspot.com/

  hantta

  ja tänä vuonna Karibialla..

  http://sailboatfiia.blogspot.com/

  s/y FIIA suuntaa kesäisen retkensä Höga Kustenin maisemiin. Siitäkin myöhemmin blogissa.

  mat33
  Tallitonttu

  SeijMerin purjehduskertomus Viro, Latvia, Liettua, Puola… löytyy Loki-palvelusta http://seijmer.loki.fi. Olemme nyt siis matkalla; tällä hetkellä Puolan Leban satamassa. Loki-juttuja päivitämme, kun nettiyhteydet sen sallivat.

  s/y Sarema
  tallitonttu

  SeijMer seilaa juuri Oder-joella, Stettinin kaupungissa. Matkakertomus on luettavaissa Loki-palvelussa; http://seijmer.loki.fi

  Tallitonttu

  Saksaan jäi SeijMer-veneemme talvehtimaan. Ensi kesänä ajattelimme veneillä Keski-Euroopan kanavilla ja joissa. Matkan aloittaminen helpottuu, kun vene on jo ”siellä päin”.

  Menneen kesän 12 matkakertomus on toistaiseksi Loki-palvelussa http://seijmer.loki.fi

  Tallitonttu

  s/y SeijMerin kesän 12 Itämeren purjehduksesta ei enää voi lukea loki.fi-sivustolta. Siitä valmistunee juttu joskus myöhemmin.

  Sen sijaan kesän 09 Höga Kustenin purjehduksesta olen julkaissut blogin. Siinä purjehditaan Hangosta Vaasan kautta Umeån Holmsundiin ja edelleen Korkearannikkoa alas Sundsvalliin ja sieltä Ahvenanmaan kautta takaisin Hankoon.
  Kuviakin matkalta löytyy kolme kansiollista, linkit blogisivulla.

  Juttu löytyy sivulta http://seijmer09.blogspot.fi/

  Tallitonttu
  Alkuperäinen kirjoittaja: Tallitonttu
  s/y SeijMerin kesän 12 Itämeren purjehduksesta ei enää voi lukea loki.fi-sivustolta. Siitä valmistunee juttu joskus myöhemmin./

  Perun tuon edellisen. Loki.fi-palvelu onkin vielä käytettävissä. Siellä on siis 36 lokimerkintää kesän 12 Itämeri-kierroksestamme.

You must be logged in to reply to this topic.

X