Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Missä olisi purjehduskoulutusta?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Home / Forums / Masto / Missä olisi purjehduskoulutusta?

 • maakrapu

  olen pitkään haaveillut josko oppisi oikeasti purjehtimaan. Kynnys on vaan iso (tietty venettäkään ei ole), mutta missä pääsisi ihan aikuisten oikeesti oppimaan purjehduksen alkeet + pyörimään venessä jonkun opettajan opastuksella?

  merijalka

  Osta vene, hanki kirjallisuutta, opiskele,harjoittele siitä se lähtee niin minäkin tein. Tosin kävin saaristolaivurikurssin mistä oli valtavasti apua kun voi keskittyä veneessä sohlaamiseen sen sijaan että kaikki aika menisi selvittelyyn missä olet ja minne pitäis mennä.

  pyymi

  Tutustu alueesi veneseurojen tarjontaan. Niillä voi olla kursseja kaikenlaiseen purjehdukseen. Myös googlettamalla PORY sanan pääset purjehduksenopettajat ry:n sivuille, jossa on valinnan varaa melkoisesti.

  Myös Suomen Veneilyliiton sivuilta löytyy tietoa koulutuksista, koulutuskalenterin kautta.

  Itselläni on Suomen Veneilyliiton kouluttajapätevyys KV- huviveneenkuljettajan lupakirjaan vaadittavaan tasoon asti.

  Jonkke17

  KIvenlahden veneilyseura,siellä on hyvä koulutus toiminta!

  jsk1234

  Löytyy nettisivulta http://www.purjehdus.net, ja onhan niitä muitakin. Kansanopistoissa on laivurikursseja navigoinnista.

  Matti Lappalainen

  Minä opettelin ihan pystymetsästä melko iäkkäänä. Kyllä se onnistuu. Nyt suosittelisin seuraavaa. Purjehdi gastina tuttavien kanssa, osta pieni käytetty purkkari (ei maksa paljon) ja opettele sillä ja käy talvella veneilyn teoriakurssit. Siitä se lähtee. Voit ottaa jonkin purjehduskurssinkin. Se nopeuttaa oppimista oikeaan suuntaan. Jos sitten parin kesän jälkeen vielä pidät harrastuksesta hanki isompi vene ja pian olet oikea kapteeni. Lisää purjehdusmatkailusta löydät http://www.snoopy.fi

  Kari Valkonen

  Terve
  Meillä on kurssit alkamassa. http://www.quovadis-sailing.com t. 0400 449987

  Terveisin
  Kari Valkonen
  0400 449987
  Purjehduksenopettaja

You must be logged in to reply to this topic.

X