Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Mv-Marin 6600FC lämmittimen sijoitus

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Home / Forums / Hytti / Mv-Marin 6600FC lämmittimen sijoitus

 • ottivaappu

  Semmoista asiaa kyselen kun tuli näin loppukaudesta vaihdettua avovene ensimmäiseen hyttiveneeseen et minne tuollaiseen Mv-marinin 6600FC voisi asentaa esim wallaksen 2400T lämppärin. Veneessä on ennestään liesi puhallinkannella, mutta se on allekirjoittaneen veneily tarpeisiin turhan heikko tehoinen. Alustavasti olen pohtinut kuskin paikan kohdalta purkaa puulevyn pois ja sinne sen voisi sisä/ulkorungon väliin saada laitettua. Sitä vaan mietin et käykö ulkolaitaan porailla kiinnitystelineen ruuvit kiinni? Tulee ainakin kylkeen rumat ruuvin kannat näkyviin siinä tapauksessa.

  ekku

  itsellä oli lämppäri asenettuna ko paikkaan, mahtui sinne ”hyvin”.
  Puhallus oli tuulilasille ja kuljettajan jalkoihin, joskin puhallus tuulilasille oli heikko alkuperäis suunittimia käyttäen.

  ottivaappu
  Alkuperäinen kirjoittaja: ekku
  itsellä oli lämppäri asenettuna ko paikkaan, mahtui sinne ”hyvin”.
  Puhallus oli tuulilasille ja kuljettajan jalkoihin, joskin puhallus tuulilasille oli heikko alkuperäis suunittimia käyttäen.

  Täytyy perehtyä vielä paremmin tuohon paikkaan kunhan veneen hakee ”talviteloille” Huoltoluukusta kurkin tuos kun veneellä kävin niin ei oikein tilava paikka kyl ole. Tietty jos vaikka webaston laittaa niin se kyllä sopii melkein mihin vaan.

  Ekku: En malta olla kysymättä et kuinkas etuoven ympäristö ja takaoven ympäristö vettä piti? Itsellä tuossa käytettynä hankitussa niissä on vuotoja riesaksi asti… Pitää yrittää talven aikana tiivistellä lisää.

  ekku

  Etuovi ei ollut ongelma, mutta takaovi vuosi rippuen tuulen suunnasta, siellähän ei ole mitään tiivisteitä. Pohdin itse jokinlaisen harjatiivisteen laittamista mutta en löytänyt sellaista mistään.

  ottivaappu

  Takaoveen näyttäisi saavan harjatiivistettä, ainakin trader-koo nimimen firma toimittaa myös yksityisille kun sitä kyselin. Joten sieltä täytynee omaankin hankkia. Sekin siinä takaovessa on et jos tuulee kovasti niin jäähdyttää hitosti kun ei mitään tiivistettä ole. Itsellä tosiaan etuovi ilmeisesti sen kromatun karmin välistä päästää vettä, van täytyy ainakin yrittää purkaa auki et saisi uudet silikonit väliin.

  Itse kysymykseen palatakseni minkäs merkkinen/mallinen lämppäri ekku:lla oli?

You must be logged in to reply to this topic.

X