Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Mistä kunnon bensakanisteri?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Hytti / Mistä kunnon bensakanisteri?

 • Bensis

  Onko kukaan löytänyt hyvää noin 20L ”jerrykannua”? Siis sellasen jossa olisi mielellään kanisterin sisään menevä kaatonokka (ettei tarvii suppiloa) ja korvausilmaventtiili, että tankkaus sujuisi jotenkin nopeasti läikkymättä. Meillä on kaiken mallisia, vanhoja jerryjä, bilteman muovisia mutta kaikki läikyttää/vuotaa tavalla tai toisella niin että auto ja vene haisee bensalle. Tällainen on meillä trimmerille ja moottorisahalle, perkeleen hyvä. Löytyykö jotain vastaavaa isompaa?
  http://www.nettiosa.com/product_details.php?p=2080

  Etsijä

  Käytin järjettömästti vaivaan löytääkseeni moisen, mutta korvausilmaventtillisiä ei enää valmisteta. Ostin Fixuksesta 20l laatukannun, muuten hyvä ja tiivis mutta löpö pölpöttelee sileltä ulos sen 5-10 minuuttia. Kiva tankata 290 litran tankkia, kun korkki saa olla auki pari tuntia. Taas jos helsingin meriasemalta tankkaan niin saan maksaa ekstraa 90 euroa /tankki!

  lyy

  Us-Partsilla on valikoimassa Scepterin kannut. Niistä löytyy n.25 l:n kannu jossa on tankkauslaite,eli ihan bensapistoolin mallinen täyttölaite mukana. Toimii joko lappona tai sitten voi pumpata kahvasta. Toimii,kokemusta on,mutta kysyy kyllä hivenen sormivoimia pumpatessa.
  Niin,on niillä muuten myös sellainen 53-litran, pyörillä varustettu säiliö tällä samaisella tankkauslaitteella varustettuna,valikoimissaan.

You must be logged in to reply to this topic.

X