Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Grandezza 31OC

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Home / Forums / Hytti / Grandezza 31OC

 • Hochsee

  Olen harkinnut kyseisen veneen hankkimista. Lukemani testit antavat veneestä hyvin positiivisen kuvan. Kuitenkin ko. veneitä on yllättävän paljon myynnissä niin käytettyinä kuin uusinakin. Löytyykö ketään, jolla ko vene on? Olisi kiinnostavaa kuulla käyttäjän kommentteja veneen hyvistä ja huonoista ominaisuuksista.

  Das Boot

  Minulla on tuollainen vene jo kolmatta kesää. Veneen ehdottomasti parasta antia on hyvin suunniteltu layout. Ratkaisut ovat erittäin toimivia perheveneilyä silmälläpitäen. Veneellä pärjää kyllä kovassakin kelissä, mutta trimmejä saa ahkerasti käyttää. Grandezzalla pystyy pitämään hyvää matkavauhtia ja polttoaineen kulutus on kohtuullista. Tällaisen venetyypin haasteena on se, että liikkuminen kuskin paikalta kannelle ei käy ihan helposti, joten rantautumisissa on hyvä olla vähintään yksi apuri matkassa. Kokonaisuutena olen ollut veneeseen tyytyväinen.

  tukka märkänä

  Kannattaa koeajaa. Niiden takaspoileriviritelmä ei poista alipainetta ja kipparilla on selkä märkänä kun ajaa kuomut auki! Tällaisella veneellä pitäisi pystyä ajamaan kuomut auki kuten esitekuvissakin, mutta eipä onnistu kastelematta sisustaa. Tiedän että niitä on laitettu sen takia takaisin kiertoon. Muuten ihan raikas ja kiva vene.

  Das Boot

  Totta, että pientä vesisumua nousee takaosasta mm. oleskelutilan pöydälle, mutta ei sentään kipparin selkään saakka.

  Hochsee

  Kiitos asiallisista kommenteista. Tuo vesisumu oli ongelma aikaisemmassakin veneessäni (Aquador 26HT) aika ajoin. Jotenkin sillä oli tekemistä sen kanssa, missä asennossa vene kulki ja koeajaessani Grandezzan en sitä päässyt muodostumaan (noin tunnin lenkki pressu käärittynä) ja veneen omistaja selitti pystyvänsä estämään sen syntymisen lipan asentoa ja pituutta muuttamalla. Koe ajo oli muutenkin miellyttävä kokemus. Isoksi veneeksi yllättävän lyhyt kääntösäde ja pohja otti pehmeästi vastaan tiukan vasta-aallokon, joka oli hyvin haastavaa Aquadorille leveän pohjansa takia. Rantautuminen on tietenkin hieman haastavaa, mutta ei juuri sen kummenpaa kuin Aquadorillakaan. Onneksi Grandezzassa on leveämmät laidat, joita pitkin pääse kulkemaan. Täytynee harkita automaattitrimmien hankkimista, koska huomasin tuon saman asian, että trimmejä on syytä käytellä ahkerasti.

  VIERAILIJA PORVOOSTA

  KAIKKI PRESSUT VUOTAA JA KATTOLUUKKU. MUUTEN HYVÄ VENE MUTTA PRESSUT…..

  Mrtimo

  Tutkin, etsin, tarkastelin ja selvitin.

  Totesin että parempaa en löydä noilla hinnoilla. Vain 50-100.000€ lisää niin olisi vaihtoehdot olleet erinomaiset mutta silloin kulut nousevat niin että omistamisesta
  Häviää kohtuullisuus

You must be logged in to reply to this topic.

X