Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Albatross 26 tai vastaava

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Hytti / Albatross 26 tai vastaava

 • Jussi

  Olen katsellut Albatross 26 veneitä. Olisiko ehdottaa joitain muita merkkejä ja malleja jotka olisivat suht saman tyyppisiä tai samaa hintaluokkaa, Bellat yms. yleiset merkit kyllä tiedänkin, mutta lähinnä jos on hyviä vaihtoehtoja joita ei niin usein tule esiin. Samoin kiinnostaa käyttökokemukset Albatross 26 veneistä.

  Kala-Kalle

  Mieleen tulee tuosta kokoluokasta ainakin Fiskari 25, Seiskari 26, Finmar Family…Kaikista näistä löytyy guuglaamalla lisätietoa. Kaikki ehkä hitusen Albatrossia kalliimpia, mutta vastaavasti myös passelisti nopeampia. Hiukan pienempiä ihan ok paatteja on esim. Artella 22, Kala-Kalle 24 (Maria 24), Albin 25 ja Seiskari 23.

  Bellat (700-sarja) eivät oikein tässä hintaluokassa pärjää, varsinkin jos avomerellä aikoo viihtyä. Aika paljon tässä kokoluokassa ratkaisee se, minkä kokoisella porukalla pääasiassa liikutaan. Yleisesti ottaen tuota Albatross 26:tta pidetään ihan mainiona veneenä eli jos hinta on kohdallaan ja uppoumarunkoisen vauhdin kanssa pärjää, niin ei sen kanssa pahasti voi metsään mennä. Paatti tuntuu säilyttävän myös hyvin arvonsa.

  Hannu

  Itsellä on ollut 26:n pari kesää aktiivikäytössä. Se on tilava, käytännöllinen ja hidas vene. Vaikuttaa olevan lujasti tehty. Oma paatti on 31 v. ja kiitos edellistenkin omistajien erittäin huolella hoidettu ja hyvänä säilynyt. Moottoriksi vaihdoin uuden Sole 32:n ja sillä menee nätisti ja noin 3l/h kulutuksella. Matkanopeutena pidän 6.5-7 solmua mikä sopii Keski-Suomen sokkeloisille vesille hyvin. Ei ole heti kivillä, jos katsetta kääntää.

You must be logged in to reply to this topic.

X