Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Finmar Pemar FC 420

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Home / Forums / Hytti / Finmar Pemar FC 420

 • Maakrapu

  Onko jollakin tietoa ko. veneestä ? Osaako joku kommentoida minkä arvoinen kyseinen vene on jos otetaan huomioon että se ei ole koskaan ollut vedessä, ei konetta kiinni (vrt. pakasta otettu), kuomu täysin ehjä, valmistusnumero 101…

  NM. Tiedosta kiitollinen

  vesipeto

  … otetaan huomioon, että jokin uusi nykyaikainen muovivene, joka painaa n. 250 kiloa kuten tuo Finmar maksaa muutaman tonnin, niin ei tuo 30 v. vanha ainkaan enempää maksa. Päinvastoin, se on kuitenkin vanha vene vaikka oisikin käyttämätön. Lähinnä tuolla on jokin käyttöarvo, ellei sitten ajatella sitä minimaalista joukkoa hulluja, jotka ajattelee jotain nostalgia-arvoa. Ja miten tuon käyttöarvo olisi parempi kuin samanlaisella käytetyllä?? Tai ihan uudella nykyajan veneellä??? Jos tuollaiset käytetyt vanhat tl-veneet maksaa moottoreineen noin 1000-2000 euroa käyttöarvoon vedoten, niin hyvä, jos saat saman verran ilman moottoria käyttämättömästä yksilöstä.

  Ellet sitten satu löytämään jotain umpihullua, joka kuvittelee tuolla olevan jokin keräilyarvo. Silloin voit saada sitä jopa muutaman tonnin. Mutta kannattaa muistaa, että se arvon säilyminen sitten edellyttää, että se vene edelleen pidetään ”uutena” ja ajamttomana yksilönä. Kellähän sellaiseen riittää mielenkiintoa?

You must be logged in to reply to this topic.

X