Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Missä Minorit

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Home / Forums / Hytti / Missä Minorit

 • Minoristi

  Uudessa Kipparissa oli taas juttua ”maasturi” -veneistä, eli vertailussa oli Targa, Nord Star ja Askeladden. Vastaavia testejä pienemmillä veneillä on ollut ennenkin. Testistä toiseen Minorit kuitenkin loistavat poissaolollaan. Miksi näin? Hauska olisi lukea miten Minorit pärjäävät Targan kanssa.

  Veneilijä

  Näitä ”merten maastureita” on testattu jo useassakin kokoluokassa ja Minorilta olisi löytynyt vertailukelpoinen malli jokaiseen näistä testeistä. No, kaipa tälle jokin perusteltu syy on.

  venemies

  Jotenkin tuntuu se targan ”ylivoimaisuus” olevan se syy että minorit,kulkurit ja korsö:ööt jäävät pois näistä tosi miesten maasturi(työ) vene testeistä.
  Minua ainakin kiinnostaisi kulkuri tai minori 30/31.Ihan vaan hinnankin takia.

  kelluskelija

  Ihmetytti tosiaan, miksi Aquador ja Grandezza olivat mukana. Varmaan ihan hyviä veneitä molemmat, mutta eivät edes yritä profiloitua kovan kelin vehkeiksi.
  Minoria ja Tiiskeriä ainakin jäin kaipaamaan. Nyt oli voitto jo pedattu Targalle.
  P.S.
  Odottelen kiinnostuneena, milloin pääsee lukemaan Paragonin kovan kelin testiä.

  jareta

  Arvelen syyksi sitä, että lehti ei varmaan ole ottanut niitä erikseen koeajoon vaan epäilen, että tämä vertailu on tapahtunut siinä suomalaisten venevalmistajien (ulkolaisille) toimittajille järjestetyssä tilaisuudessa ja se tai jokin vastaava muu seikka on määritellyt vertailun kokoonpanon.

  Joskus ennemminkin olen kiinnittänyt huomiota, että esim jonkin moottorivalmistajan järjestäessä moottori koeajot jollakin tietyllä veneellä on seuraavassa numerossa sitten ollut kyseisen veneen esittely.

You must be logged in to reply to this topic.

X