Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Ylläpitäjä

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Home / Forums / Laituri / Ylläpitäjä

 • Jarip

  Onkos täällä ylläpitäjää ollenkaan ? Jotain kyllä tarttis noille robottiviesteille tehdä ja yleensäkin spammiviesteille…

  Jari

  Ahab

  Ei tätä sivustoa taida kukaan ylläpitää. Yhtä keskeneräinen ja huonosti toimiva se on ollut siitä lähtien kun se nykymuodossaan avattiin – ja unohdettiin.

  Venenetti toimitus

  Jokaisella sivulla keskustelussa on mahdollisuus ilmoittaa asiaton viesti. Kun sellainen saapuu toimitukseen, poistamme löydetyt roskapostit. Valitettavasti tätä työtä tekevät vielä toistaiseksi ihmiset, eivät robotit.

  Drunkensailor

  Roboteillahan Jarip tarkoitti, niitä spämmirobotteja.

  Olisiko täälläkin hyvä sellainen, jos ei ole kirjautunut sisään, jonkinlainen henkilönvarmennus, ettei robotit pääse kirjoittamaan automaattisesti mitä sattuu.
  Kuvasta tekstin tunnistus, laskutoimitus tai joku vastaava, jolla varmistetaan, että on ihminen kirjoittamassa.

  Kyllähän me tiedetään, että ihmiset siellä on ja kaikkien roboviestien poistaminen käsin on vaivalloista, kun se voitaisiin estääkin.

  Jarip

  Moniin foorumuihin tosiaan saa jonkinmoisen tarkistusviestin tms. Yhteen keskustelufoorumiin aikoinaan kun ei ollut vielä noita nykyisiä varmennus systeemejä, laitoin pienen kysymyksen tyyliin, mikä vuorokaudenaika tulee illan jälkeen tms. Siihen loppui spämmerit.

  Foorumeista yleensä, taitaa kotimaislla kielellä olla muutama paikka missä jengi keskustelee enemmän tai vähemmän asiallisesti ja asiasta. Täällä tuntuu sen verran hiljaiselta ja suomi24 purjehdusfoorumissa on muutama näsäviisas kakara jotka pilaavat sen öuettavuuden ja mielenkiinnon. Muita harrastepurjehdukseen liityyviä ei taida ollakkaan vai onko? Itseäni lähinnä kiinnostaa tuo matkapurjehdus ja purjeveneet yleensä.

  34 ft

You must be logged in to reply to this topic.

X