Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Soodapuhallus

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Laituri / Soodapuhallus

 • Eliteblast

  Suoritamme soodapuhallusta Hämeen ja Etelä-Suomen alueella. Jos ei maalien raapiminen kiinnosta niin soodapuhaltamalla maalit saadaan poistettua yhden päivän aikana helposti, nopeasti ja siististi pois vahingoittamatta veneen pintaa. Soveltuu kaikille venetyypeille ja pinnan materiaaleille. Täysin ympäristöystävällinen ja mahdollisuus puhaltaa missä tahansa.

  Soodapuhallus Eliteblast Oy
  Sajatie 94 12640 Jokiniemi
  040-1418162
  soodapuhallus@eliteblast.fi
  y-tunnus: 2412087-5

  Ajja

  Hei,
  Paljonko maksaa 15 x 4,5 m rungon puhaltaminen ja onko teillä suojia ja imureita niin, että sen voi tehdä hallissa muiden veneiden seassa?

  Eliteblast

  Hei, hintaan vaikuttaa aina hieman se kuinka monta maalikerrosta ja kuinka kauan menee kohteen suojaukseen aikaan. Iso vene = enemmän aikaa. Hinta liikkuu noin 1500 euron nurkilla (alv. 0%)

  Veneen puhaltaminen muiden veneiden seassa hallissa on todella hankalaa, koska sooda kulkeutuu väkisinkin muiden veneiden päälle vaikka olisi imurit ja suojat. Veneen päälle pitäisi rakentaa teltta ja alipaineistaa se, joten se ei kyllä onnistu hallissa muiden veneiden kanssa. Koko halli olisi täynä soodapölyä sen jälkeen.

You must be logged in to reply to this topic.

X