Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Työtä tarjolla

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Laituri / Työtä tarjolla

 • Pappa är gammal

  Olisko kukaan kiisotunut venekaudella tehtävästä työstä saariston puutarhareitillä? Pappa alkaa olla jo vanha eikä näkö ja kuulo pelaa niin kuin ennen, Liikkumisen kanssa on myös niin ja näin.

  Tarvitsisimme apulaisen, joka voisi juosta tuvasta laiturille aina, kun moottorivene lähestyy. Laiturilla pitäisi nostaa molemmat kädet ylös ja laskea ja nostaa niitä rytmikkäästi ylös ja alas. Erittäin tärkeää on levittä hieman käsiä ja että kädet toimivat synkronissa.

  Sen jälkeen pitäisi puida nyrkkiä ja näyttää keskisormea. Maksamme hyvin. Opastus työhön ja työasu tulee talon puolesta. Työ vaatii tarkkuutta koska osa veneistä voi olla pieniä ja liikkua huomaamattoman hiljaisesti.

  agressivite

  Kiinnostaa, palkka voisi olla vaikka perus + provikka. Toivoisin pikku muutosta työn kuvaan. Käsien heiluttelun ja sormen asemasta voisin vetää Pappa turpaan jokaisen motarin lähestyessä ja jos purkkari sattuisi väylälle Pappaa voisi edellisen lisäksi uittaa meressä kunnes seuraava vene lähestyy.

  Ajja

  Tämä on huisin kiva ajatus.
  Meissä jokaisessa asuu pieni kerrostalokyttääjä, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun kyttääjälle löytyy kutsumusta vastaava kesätyö.

  Antaisiko joku taho tähän tukea?
  Eikö EU tue maatalouslomittajia ja tämähän on hiukan saman tapaista työtä, tosin vaikuttavuutta ei ole tutkittu.

  Mihin hakemuksen voi toimittaa?
  Olisin valmis hommaan ja lupaan juosta vaikka huussista housut kintuissa ja WC-paperi perävaossa heiluen juoksemaan laiturille ;D

You must be logged in to reply to this topic.

X