Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

** Kalakadosta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

Home / Forums / Laituri / ** Kalakadosta

 • annalampi

  Kalakadoista.

  24.2.2012 YLE aamun radion uutistarjonnasta Satakunnassa:” Valtion ympäristökeskus haluaa yleisöltä kalanäytteitä. Tarkoituksena on mitata laajan 250km leveän Selkämeren ja TVO:n ympäristön salakilometrisäteen järvien ja jokien kalanäytteitä. Ympäristökeskuksessa ollaan enemmän kuin ihmeissään siitä, ettei k o k o menneen talven aikana tältä vesialueelta ole saatu sen vertaa kalaa, että a i n o a a k a a n kalaa olisi päästy analysoimaan!. . . Tämä nykyinen tilanne hakee historiasta vertaistaan, koska ydinyhtiön TVO:n alueilta ei ole saatu ainoaakaan edes pilkkiahventa koko talvena koekäyttöön! kaloja vain mitataan ja annettaisiin sitten lähettäjille takaisin.”

  Pöyristyttävä aamutuiman uutisfakta! Eli toden totta Suomen itse asiassa maailman aiemmin kalaisimman esim. Säkylän Pyhäjärven kalakannat alkoivat jokin aika sitten enemmän kuin romahtaa! Selkämeren suuret troolaukset ja aiemmin runsaat kalasaaliit on TVO:n ydinvoimalaitosten päästöin nollattu nyt siis 100 % tarkoin! Muistan keskustelleeni 8 vuotta sitten alueen kalastajien kanssa. Että TVO:n yhteiskuntavastuuraportti kertoi ydinlauhteen vesien kasvattaneen säteilyn bioaktiivisia deuteriumpäästöjään 360 kertaisiksi.

  Silloin ensi kerran särjen kutukin Olkiluodossa loppui kun merien pohjasäteilystä steriloituen tästä tyystin. Silvoin kukaan ei vielä haluttu uskoa ennustuksiani 100 % kalakadoista jatkoon, että silmänkantamaton meri voi kuolla tyystin. No nyt tilanne on täystappo ydinvoimin!. Merentutkimuslaitoksen jo näin paha tilanne hävitti 90v olemassaolonsa jälkeen eduskunnan patikoituessa sen ydinvoimalalöydöksistään. Kun olivat löytäneet Ahvenanmereltä ydinlauhteitten kumpuamiskalmot. Länsi Suomi julkaisi TVO:n lauhteitten 20 000km2 kokoiset kesän sinilevätuhot maailman ensi- illassa tämäkin murtama vuosi sitten1 asiat kaikki vaiennettiin sisäministeriön käskyistä. Ja niinhän siinä kävi, että tämäkin 62 500km2 kokoisen jättialueen pari TVO:n ydinvoimalaa tappoi, teurasti ja sterilisoi muutamassa vuodessa! Keitä tappavatkaan ydinherrat seuraavaksi?

  annalampi

  Loviisan Pu- 239 ydinjunista Sigyniin asti
  _________________________________

  Re: *Kysymyksenasettelua.
  PV- foorumin satoa: Kirjoittaja awiz » La Helmi 25, 2012 02:12

  Ai eikö Japanissa ole tällä hetkellä ainuttakaan ydinvoimalaa toiminnassa, ja sähköä tuotetaan liikaa?mopoooawiz

  Kirjoittaja Mailisnuutinen » La Helmi 25, 2012 12:11

  Japanissa on alkujaan 54 reaktoristaan käytössä enää 2kpl. Jotka ovat niin täynä liejuksi reaktoripohjiinsa säteilyerosoitunutta MOX Pu- 239 paskaansa kuulema yli 60 % MOX latauksinsa. EI ole saatu sammumaan edes väkisin. Vuoden epätoivoisin yrityksien 2012.02 loppuun mennessä! Tilanne on karkaamassa siihen pisteeseen. Aukinaisina nyt fissioviat kannettomat reaktorit haluttaisiin r ä j ä y t t ä ä hiljenemään kuten ydinalalla tapana on jo jonkin aikaa ollut. Säteilyeroosiot on jumittanut TVO:n ”hiekkaseisokista” tutulla tavalla k a i k k i ydinvoiman säätösauvat ääriasentoonsa hengenvaarallisesti. Ja reaktorit ovat sulailemassa niissä klassisiin kiinailmiösulamisiinsa. Myös ylikuumat uraanitangot ja rakenteet ovat vääntyilleet groteskisti jumiin. Tilanne täysin poissa kontrollistaan.

  Eli karu totuus, keväälle runnotaan väkisin nuokin viimeiset hiljaisiksi. Maksoi ja vaaransi maailmalla mitä vaan, niin IAEA salailee sattumukset kuitenkin. No sähköä, kuten näemme Japanin 54kpl reaktoria EI ole koskaan tuottaneet. Vaan se on tuhlattu Etelä- Japanin Miakin isotooppijalostamoihin. Jotka suljettiin pian tsunamin jälkeen. Ydinala ON 12- kertaa energianegatiivista. Sitä mukaa kun nyt 0,1 % globaalit uraanin maalmiotasot laskee tilanne alinojaan voivat v a i n kuivua entisestään. Energianegatiivisuus hakee Jo IAEA:n ydinalallaan kymmenkertaistumisiaan. Ainoa mikä ydinteolisuuta pitää hengissä on toki laiton IAEA:n kontrolloima mustan ASE ydintalouden koukerot. Niistä FIN- mallia seuraavassa..

  FIN- mallinnus

  Keskustelin Loviisassa päin vaikuttavan kaverin kanssa. Hän kritisoi väitteitäni laittomien maastamme vietyjen ydinjätteitten kauppajuttujani. Voi tätä aikaamme! Pienen Googletuksen avulla kun voi kuka hyvänsä huomata, että 1970- lukujen puoleltaväliltä tauotta ja vuosittain Suomesta on lähteneet Pu- 239 ydinjätelastit. Olivat kolmattakymmenettä vuotta ryskineet kaverin takapihoilla! Loviisan erikoisvalmisteinen juna nostettiin ihan maailmanmaineeseen. Niin erikoista kaikkineen oli. Suomen kaltainen maa. Joka ulospäin maailmalle kielsi j y r k ä s t i ydinjätteen plutoniumasekaupat. Profiloitui ydinaseettoimaan Pojolaan.. Silmiä räväyttämättä taustalla toimitti sadoin tonnein tauotta ja systemaattisesti maastamme näkemällä tappavaa aseplutoniumejaan rajojemme ulkopuolisiin maihin.

  Asia toki silloinkin vaiettiin. Muttei alkuunkaan niin kuin nyt! TVO ja Fortum perustivat tähän rikolliseen Pu- 239 kauppaansa sitä varten yhteisyritykset Posiva konsortion 1995. Heti Loviisan voimaloitten startista 1970-luvun puolivälistä Urho Kekkoselta CCCP lakien mukaan vaadittiin YYA- sopimuksen hengessä nuo suoraan Kremlistä. Suomi liittyi DDR Ronneburg Wismunthin silloin ylläpitämään SEV hallinnoimaan ydinasetuotannon raaka-aineitten Neuvostoliittolaiseen suurkomppaniaan. Jonka ainoa ja kestämätön tehtävä oli polttaa ydinjätteensä reaktoreissaan CCCP:n himoamiksi ydinaseitten ahnaiksi loputtomille Pu- 239 tarpeilleen.

  SEW- ydinmateriaalien kauppa edusti muuten pahimmillaan 13,5 % maailman ydinmateriaaleista! Ettei ihan pikkusta näppärää kauppaa. Suomi teki tätä uskomattoman härskiä ja osin avointa, ydinjätekaupusteluaan vuoteen 1996 asti. Jolloin viimeinen ”julkisesti myönnetty” suomalainen erikoisvalmisteinen ydinjätejuna ylitti itärajamme. Mitä sen perästä tapahtui, verhoaa tarkoin SUPO:n (piilottamien tiitisen listojen yms.) ja FIN- armeijan salaamat ydinjätekaupan lonkeroinnit Ranskaan. 1986 Mauno Koiviston sopimukset on tämän hermeettisen salauksen alkuliman kliimaksina. Kuten huomaamme. M y ö s Suomessa kuten kaikissa ydinsiviilireaktoreissa maailmalla EI laiteta mitään arvoa energianegatiiviselle sähkölleen. Vaan ainoastaan ja vain Pu- 239 poltto ja verisen mustan plutoniumaseitten huolinnan tuotannon rahoitusvirrat ratkaisee.

  Valitettavasti tässä kertomani Loviisan kuulusta vuosikymmenten astetta avoimemmasta plutoniumasekaupoista tiedän TVO- laisena vähemmän. Toivon, että edes joku sikäläisistä uskalikoista raottaisi aiheesta kultamunan kansan kuulla. Mutta yhtä kaikki. Suomen armeijan vuosikymmenten laiton plutoniumkaupustelu ON ja pysyy faktattuna kylmäävänä sovittuna maamme ”ikiaikaisena” tapana toimia. Kiistattomana totuutena! Otetta STUK raportista. Kun puhutaan malliksi laivasta, joka hakee viimeksi luokkaa vuosi sitten j u l k i s e n härskisti TVO:n rannoilta jopa useasti ydinjätteitään! Juupa juu Länsi Suomi paikallinen lehti kirjoitteli peitellysti aiheesta.

  Mutta STUK ilmoittaa:” Ruotsin ydinvoimaloitten tuottama käytetty ydinpolttoaine on varastoituna CLAB Oskarshamnissa. Ringhals, Forsmarkin, ja Barsebäckin (nyt tulee tärkein..) ydinjätteet kuljetetaan Oskarshamniin t ä t ä v a r t e n rakennetulla ja varustetulla Sigyn laivalla!” Niin tämä mystinen ydinjätelaiva Sigyn myötään vierailut lukuisat kerrat mystisesti TVO:n rannoilla! HETI erityisesti sen jälkeen kun junat ydinjätteineen pysäytettiin itärajoillamme. Kun ydinjätepaineet junareiteillä näin laskivat. Vastaavat paineen nousut toivat Olkiluotoon p u h t a a s t i ydinjätteen kuljetuksiin avoimesti suunitellut Sigynin, puolalaisproomut ja Arktic sean kaltaiset erikoisydinjätteitten kuljetuksien laivastot! Itse asiassa näyttää olevan IAEA:n järjestämää kilpailutusta ilmanalassa siitä kenelle TVO Posivakonsortiot valtaisat himoitut ydinjättetonnistojen asetoimitukset EU:n pilkkiin suuntaa!

  annalampi

  Chemiä Kajaanissa.
  ______________

  *Päivee notta pätkähti. Jälleen kerran täytyy nostaa hattua siitä että maassamme on tosiaankin yhden ihmisen varassa paljon vartijoita. Olen useasti ja systemaattisesti kertonut miten chemtrailaamiseen liittyy pelkistettynä yksi keskeinen tarve. Chemtrailata ydinvoimaloitten säteilyionisaatiopäästöjä ilmakehästä alas. Ennenkuin ydinaavikoituminen, säteilytuhoineen etenee hallitsemattomaksi.

  Tai ilmakehän typpikehä räjähtää palamaan ylikriittisenä massana. Näinhän se todella on. Siksi metsästelen e r i t y i s e l l ä mielenkiinnolla kaikkea sellaista dataa materiaalia. Joka kertoisi ja alleviivaisi tätä SUPO:n erityissensuroimaa asiaa. Ei siinä siis mitään. Pohjoisempi Suomi on pitkälti ollut ”toistaiseksi” chemitraileritarpeille tyhjempää aluetta. Yksinkertaisesti koska sielä ei juurikaan ole, yllätys, yllätys ydinvoimaloitakaan! No kansalaisten palaute on aina hyvin arvokasta. Varsinkin koska Fennovoiman ydinhankkeitten ja Talvivaaran tyyppisten uraanikaivosten ja pohjoisemman Suomen uraanikaivoshankkeet laajemmin ovat j o räjähtämässä käsiin.

  Arvatkaa vaan ketä kiinnostaa kuulla miten tämä muuttaa myös chemtrailauskuvioita sieläkin päin? Niinpä niin on valitettavan ani harvat ne ihmiset, jotka myös meille julkisesti kertovat mitä sielä suunnalla on alkanut tapahtua. Ja eikö vaan löytyi sentään jälleen yksi ihminen jolle nostan kunnioituksesta hattua. Olkaatten hyvät tässä arvolatauksella Anne M. Oikarisen tyrmäävänselkeä raportointi. Ou jee otti vielä videoinnit päälle. Siitä miten nimenomaan YDINVOIMA ON TODISTETUSTI se keskeinen syy aloittaa myötään välittömästi chemtrailaamiset:

  FB. Chemtrails Finland, Kajaani
  http://www.youtube.com

  21.3.2012 Kajaanin taivalla näkyi puolen päivän jälkeen klo 12.30 kemikaalivanoja. Tämä on ensimmäinen, minkä olen huomannut täällä päin. Jos joku on eri mie…
  Tykkää · · Jaa

  Arto Lauri Onpa outoa, että chemtrailaavat teillä Kajaanissa asti? Tarkoitan, että täällä TVO:n ydinvoimaloitten päällä pörräävät nykyään miltei päivittäin näitä tappamaan tarkoitettuja säteilyionisaationsa Pu- 239 tuotoksiaan kansansa niskaan. Mutta, niin toisaalta jahka Fennovoima, Talvivaarat saa paukutiinunsa sylkemään säteilykuolemiaan niin taidetaan JO sitäkin varten ”enemmän kuin koeajattaa kyllä”. On maailmalla nytkin 76kpl reaktoria paukkunut kaikkialle. Joten tarve säteilychemitrailaamisille ON mykistävän iso kyllä. Eli tosiaan Anne Maria erittäin arvokasta dataa sulta taas THÄNKSI! PS. Juupa järrissä katsojalukuna 12kpl! Helkativie kun noita EI haluttaisi kansan nähtäväksi sitten millään!

  Pääässä tuulee

  Suomen teollistaloudellisen tutkimuslaitoksen salaisessa raportissa N4425/Si luetellaan napapiirin pohjoispuolella olevat salaiset ydinvoimalat. Ei ole mikään yllätys, että suurin osa on Norjasa ja Venäjällä, mutta yllätys on, että niitä on Suomessa kaksi.

  Toinen on Oivasjärvellä ja käyttää vettä lauhdevetenä. reaktori on pieni, mutta säteily vaikuttaa kaloihin päiväntasaajaalla asti, tosin vain 52 pituuspiirin läheisyydessä. Kalakuolemia on todettu erityisesti kalastetuilla alueilla

  Että päässä todella tuulee

  Ei millään pahalla…….

  annalampi

  ELFERMIA 766

  Elfermia 766 miten sen kuvailisi. Malminkaivuun tähti, Sirius- planetoidin hallintopiirin mitätön ja maineeton pikkuplaneetta. No melko reunalla se oli vähän kaikista. Itse asiassa tämä kiviplaneetta oli hinattu paikalleen Yler – ministeriön osaston 567 erityistarpeita silmälläpitäen. Sirius, kuten hyvin muistamme perustuu lähinnä piipohjaiseen eloyhteisöjärjestelmään. Nyt eletään aikaa 2 750 miljoonaa vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Intersfäärisen tähtijärjestelmän keskustähdistö on melko pieni erikoissolu vain 100 000 planeettajärjestelmän yhteisö. Mutta sen mahti ei perustu niinkään suureen kokoonsa. Vaan energiahuolintaansa.

  Fokusoiden tarmonsa suoriin tellurikaivos osaamisiinsa. Tätä radioaktiivisuudestaan vaaralliseksi tiedettyä erityismalmia tarvitaan suunnattomia määriä. Varsin erityisesti nykyään. Koska sen aiemmat rikkaat malmiot koluttiin jo vuosia sitten pohjamutiin. Mutta yhä aineella on kysyntää. Ja tähän markkinarakoon perustettiin Elfermia 766 kaivannaissiirtokunta. No säteilyn tartuttamat ja runtelemat tällaisten kaivosyhteisöjen työpaikkoja kartetaan kuin ruttoa. Kukaan vapaaehtoinen ei näillä planeettaseutuvilla nokkaansa näytä. Vain pakkotyöhön tuomitut ja jo valmiiksi elonsa ehtoolle ehtivien mainari raunioiden hiipuva yhteisö. Joka toimittaa kerran vuodessa jalostamansa pikkuruiset tuskin kuutiometrin ammeellisensa 93 % ja mutta sitäkin tappavammat säteily- ymppinsä.

  Keskusrunkohallinnolle riittää kunhan tuhoisa erityisantiainereaktorien polttolataus tulee, muusta viis. Itse asiassa Elfermian edellisen hallintopäällikön kuoltua säteilyleukemiaansa kunnioiteltavan pitkässä 32 vuoden iässään. On rappio saanut vähenevine johtokäskijöineen levitä vapaasti. Planeetan tuotanto pysyykin nykyään hengissä aktiivisesti vain sen tiedon varassa, että kerran vuodessa toimitettu teluriaanin malmilasti nollaa planeetan sisuksissa jomottavan itsetuhopommin jälleen siunaavaksi vuodeksi eteenpäin. Niin tosiaan tämä planeetta on niin sankasti Malenkan kuorimallien mukaisten säteilykerrytystensä kaasukehän aktivoimana itsekin milloin tahansa räjähtämässä neutronitähdeksi.

  Keskushallinnolle tällaisia kaivosplaneettojaan on toki räjähdellyt alati kaikkialle leviävien säteilyvarastointien saattelemana tuhatmäärin. Kukaan enää viitsi edes laskea. Lähiaikoina 76kpl massiivista säteilyn kaasukehäpaloa pelkästään tällä toimintasektoreilla. Hällä väliä sanoo Siriuksen keskushallinnon päättäjät. Kunhan kauppa tuottaa vaan tulosta. Niin tosiaan Elfermia 766 hinattiin kauempaa nykyiseen erityispaikkaansa Merkuriuksen ja Venuksen väliin. Erityisistä syistään. Koska koko planeetalla käsitellyt radioaktiiviset aineet ja niiden tappavat kanavasäteilyjen kertymät radioaktivisoivat kaiken. Korostan siis kaiken atomirakenteen isomeerivireisiin ja ties mihin termivireisiinsä.

  Elefermia saagoista syvin

  Koko tällä planeetalla EI sallita lainkaan radioaktiivisuuksiin perustuvia energian tuotantolohkoja. Vaan planeetta tuotiin lähelle Aurinkoa. Jotta suora ja turvallisempi Aurinkoenergian käyttö olisi mahdollista. Toisaalta planeetan pintaosia suojaava erikoiskaasukehä on modifioitu kestämään Auringon fotonien protonipommituksia. Mutta erityisesti hidastamaan säteilyn ylikriittiseksi massaksi muodostumista.

  Mutta nyttemmin oli aika alkanut käydä vähiin. Koko Fermia 766 oli räjähtämäisillään kriittiseen typpikehäpaloonsa. Pelkästään radioaktiivisen telluriaanimalmin sekundäärisyyden. Siis säteilyjätteitten ikuisten säteilyfotonointiensa kerrytysten lisäyskerrointaulukkojen luonteensa takia. No tämä oppi oli tietysti keskushallinnon salaama ja kontrolloimaa tarkoin. Mutta kyllähän ammattimainarit sen tarkoin omi ja tiedosti.

  Itse asiassa Elefermiassa oli tehokasta undergraund toimintaa. Salakuljetusta ja muuta keskushallinnolle synkempää tietämystasoa. Salakuljettajat toimittivat erittäin peiteltyä sotamateriaalia aina Otavan tähdistöön asti. Oli kehitelty erityisessä tarpeessa eräänlaista yksisoluista mystiseen nanotekniseen hiilipohjaiseen klooniarkkiin perustuvaa biokasvumassaa. Tämän kauppiaitten himoaman aineen oletettiin aikanaan johtavan uudenlaiseen eloperäiseen kasvuun, mikä olikin tarpeellista.

  Koska tämä nykyinen piiperustainen elämänperuste oli käyttämässä ainesresurssejaan loppuun. Oli yksinkertaisesti pakko kehittää ankean yksinkertainen kasvuperuskaava. Eloyhteisö joka nojautuisi piipohjaisen sivistyskulttuurin jälkeensä jättämiin jätekasoihin. Projektiin hiilielämästä ei juuri kukaan uskonut. Sen uumoiltiin olevan jälleen yksi virheinvestointi, vain kiusaamaan nykyhallintoa. Yhtä kaikki eräs ja aikanaan arvoonsa arvaamattomaan kohoava salakuljettajien varastopaikka oli porattu lähiplaneetan Telluksen napakartion lähistölle. Yli 1 000km syvyydessä koeampullit odottelivat äveriäimpiä ja uskaliaimpia ostajiaan.

  Keskushallinnolla oli valmis suunnitelma räjäyttää planeetan kaasukehät yksi toisensa jälkeen ylikriittisiksi fissiopommeiksi muuttavilla ydinaseillaan koko ympäröivän Auringon tähtijärjestelmät ja planeetat säteileviksi neutronitähdiksi. Itse asiassa kiinailmiöiviksi kaikki tyyni. Näin sterilisoituisi kokonaiset miljardin tähtirypäs kerallaan. Tähtäin oli paikoillaan. Mutta Siriuksen hallinto odotteli vielä. Odotteli, koska oli kantanut erittäin huolestuttavaa tietoa, ydinsota galaksijärjestelmä PR 73 217 kanssa odotteli tulemistaan. Varustelukierteen kitaan haluttiin uhrilampaiksi kaikki liikenevät telluriaanikaivosten säteilymalmituotot.

  Elefermia oliko se edes olemassa…

  Maaplaneetan varikoilla tiedettiin tämä vaara tarkoin. Siksi päätettiin asentaa Telluksen hiilielämän varastoon nerokas automaattinen laukaisujärjestelmä. Ideana oli tehdä sama kaikkiin salakuljettajien käyttämiin 3 452 erilliseen varastointitunneliin. Kun ja jos ydinhyökkäys polttaisi fissioinnein Maan ilmakehän pelkäksi valkeaksi pulveriksi alas. Ei elämällä olisi mitään jäljellä olevaa mahdollisuutta.

  Ei edes 200m syvyyteen asti. Tilanteessa jossa megalomaaninen 7.1MeV O- atomikohtainen kynnysreaktiopalo radioaktiivisissa malmioissakin polttaisi kaikki entisen elämän jäljet. Jokainen biologinen atomisidoskin silpoutuisi nanosekunneissa irti pelkäksi vellovaksi kanavasäteilyn ++..ionisaatioplasmoikseen. Jäljelle ei jäisi mitään nykyisestä piipohjaisesta elämästä kertoilevaa. Itse asiassa tiedemiehet olivat laskeneet. Että galaktinen ydinsota. Niinimuodoin räjäyttäessään niin Elfermia 766 planeetan ja koko kyseisen aurinkokunnan. Jättäisi hiilipohjaisen varastotilan ympärille vain ja ainoastaan valkean kohinan kuplan.

  Valtavat säteilypaineitten infernot tuhoaisivat jopa alueelta lähteneitten viestinradioaaltojen valonnopeudella parhaillaan poistuvat pallokeilat. Uskomattomin väite oli, että jos sellainen ihme käy, että aikanaan automaatin eloon elvyttämät hiilibakteerit alkaisivat kasvaa planeetallaan. No ehkä satojen miljoonien vuosien päästä. Saavuttaen kehittyvän evoluutiotason. Joka kuuntelee radio ja TV signaalejaan.

  Ydinsodan tai siviilireaktorien ryöstäytymän kaasukehäpalojen kaikkialle levittämä tuho olisi totaali. Olisi iäksi muodostanut tämän eloyhteisön ympärille valonnopeasti kaikkialle ympärilleen leviävän täydellisen tyhjyyden rintaman. Myriadit nyt vielä avaruuksissa risteilevät sähköiset viestit, jopa arkiset teleportaation, gravitonienkin viestinnät olisi menetetty heidän kuuluvuusalueellaan iäksi. Mutta nykyinen hallinto ei tietysti pitänyt tuollaista uhkaa turvallisien ja luotetavien telluriaanisten säteilyreaktorimäärien alati kasvaessa ikinä, ei unelmissaankaan madollisena! Olihan tätä jalointa tekniikkaa tunnettu jo perät 66,6vuoden ajan. Vain kaikkein hataraotsaisimmat povasivat ong… .B U M m m M!….SShhhhh h h .. *

  annalampi

  945. IONItuhon kuvia.

  Orgaanista säteilytuhoa
  ************************

  Kyseessä on tuttuun tyyliini maailman ensi-illasta. Mutta tähdennetään silti, ettei oikein sovi heikovatsaisille. Ydinionisaation säteily nimensä mukaan ionisoi materiaalia johon osuu. Arkiselle hengitysilmallemme tarkoittaa sen muutumista rautanaulamaiseksi keuhkomme hetkessä polttavaksi megamyrkyiksi.

  Mitä TVO Posivakonsortioiden ja Fennovoimien kaikkialle holtittomasti kylvämä biologinen kalmo sitten konkretisoituna ON? Maailman ydinturvalainsäädäntö toki kieltää asian tutkimisen. Mitenkä muutenkaan Suomessa erityisesti! Siksi vallan loistava kohde tehdä sensaatiomainen koeraportointi aiheeesta. Olen mikroskoopilla kuvaten demonstroinut sen muutoksen joka tuhoaa käytännössä kautta maamme kansalaisten elintärkeät. Erityisesti samentaen ja tuhoten tärkeimpiä aistejamme silmät, ydinterrorismin säteilyn uhreja tulee maasamme jo tuhatmäärin vuosittain. Asia On TABU. Mutta todella pieteetillä katsokaa ja kauhistukaa. Tästä kuitenkin oksettavimillaan, sairaammillaan ydinvaltiorikollisuuksissa kyse:

  http://kuvaton.com/k/YCF6.jpg

  annalampi

  IONI tuhottua jaloterästä
  **************************

  Jälleen kyseessä on 100 % laitonta dataa. Laitonta sekä Suomessa, että kaikkialla IAEA hallinoimalla maailmalla. Nyt puhutaan ja kuvataan niitä mekanismeja jotka säteilyn avulla erosoivat valuraudat ja jopa happoteräksen kaltaisia erikoismetalleja. Tässä kuvassa olen ionisoinut TVO laatuhyväksyttyä jaloterästä. Sen todella kestäväksi kehitelty kiiltävä metalli alkoi muuntua valuvaksi ruskeaksi sinapin oloiseksi aineeksi jo muutamassa tunnissa kokeeni alettua! Vaikkei kohdemetallin lämpö noussut koko aikana ruumiinlämpöä korkeammaksi!

  Järkyttävää että sama tapahtuu kaikessa hiljaisuudessa tuhoten niitä satojen maailman reaktorien elintärkeitä suojalaitteita. Joiden suojaamiskyvyn varassa on satojen miljoonien ihmisten henki nyt ja tässä! Ei todella ole mikään ihme, että tällaista ionisaation demoamista sisäministeriön joukot eivät halua kansan nähdä. Nyt näette maailman ensi- illassa jotain sellaista, jota SUPO ei sallisi tuotavan julki, eikä IAEA lainkaan:

  http://kuvaton.com/k/YCEO.jpg

  IL. #1 Ilmoita asiaton viesti 15.04.2012, 22:13
  annalampi
  Rekisteröitynyt käyttäjä Rekisteröitymispäivä: 19.12.2011
  Viestejä: 111

  — IONItuhottu 2.–

  ——————————————————————————–

  annalampi

  IONI tuhottua jaloterästä
  **************************

  Jälleen kyseessä on 100 % laitonta dataa. Laitonta sekä Suomessa, että kaikkialla IAEA hallinoimalla maailmalla. Nyt puhutaan ja kuvataan niitä mekanismeja jotka säteilyn avulla erosoivat valuraudat ja jopa happoteräksen kaltaisia erikoismetalleja. Tässä kuvassa olen ionisoinut TVO laatuhyväksyttyä jaloterästä. Sen todella kestäväksi kehitelty kiiltävä metalli alkoi muuntua valuvaksi ruskeaksi sinapin oloiseksi aineeksi jo muutamassa tunnissa kokeeni alettua! Vaikkei kohdemetallin lämpö noussut koko aikana ruumiinlämpöä korkeammaksi!

  Järkyttävää että sama tapahtuu kaikessa hiljaisuudessa tuhoten niitä satojen maailman reaktorien elintärkeitä suojalaitteita. Joiden suojaamiskyvyn varassa on satojen miljoonien ihmisten henki nyt ja tässä! Ei todella ole mikään ihme, että tällaista ionisaation demoamista sisäministeriön joukot eivät halua kansan nähdä. Nyt näette maailman ensi- illassa jotain sellaista, jota SUPO ei sallisi tuotavan julki, eikä IAEA lainkaan:

  http://kuvaton.com/k/YCEO.jpg

  IL. #1 Ilmoita asiaton viesti 15.04.2012, 22:13
  annalampi
  Rekisteröitynyt käyttäjä Rekisteröitymispäivä: 19.12.2011
  Viestejä: 111

  — IONItuhottu 2.–

  ——————————————————————————–

  annalampi

  IONItuhottua KUPARIA
  ***********************

  Näyttäessäni laajasti IAEA salaamia ydinsäteilyn ionisoinnin tuhosta kertovia kuvia. On vastaan tullut kaikenlaisia poliisien valheita. Ehkä kaikkein yleisin on harha siitä, että säteilyn ionisointi tarvitsee valtavasti lämpöä. Ja kuvaamani aineitten muuttumiset milloin ”sinapiksi” milloin ”mustikka jogurtin” kaltaisiksi aineiksi onnistuisi vain suurissa kuumuuksissa polttaen. Totuus on ihan jotain muuta. Olen tätä useasti korostanut, että kaikkein kestävinkään aine ei kestä säteilyn tuhon ionisaation edessä!

  Vaan kun aine ionisoituu, se muuntuu sidostensa elektroneja menettäessään suoraan positiivisiksi kanava säteilyn tai anodi säteilyn kaasun plasmaksi. Metallien väri ja koko olemus muuntuu luokkaa tunnin kestävissä kokeissani silmissä. Tällainen atomi tason kaasu. Kuten tässä nyt kuparin kohdalla voidaan suoraan imeyttää vaikka tavalliseen veteen. Jolloin sen vaarallinen pöly muoto on edes osin käsiteltävässä muodossa. Ionisointi prosessi jota käytän, perustuu salattuihin säteilyn fysiikan tuntemisiin.

  Sillä voin ionisoida liki mitä tahansa aina timantista alkaen. Koska Suomen poliisi ja sisäministeriö pitää Posivan kupari pullojen sisällä tapahtuvan säteilyn salaisen eroosion koetta rikoksena. En voi paljastaa tarkemmin yksityiskohtia. Mutta kaikki mitä näette. On maailman mitoissa kiellettyä IAEA ja sisäministeriön toimesta! Kun katsoo kuviani ymmärtää miksi ”mustikka jogurtiksi” säteilyn eroosiossa muuntuvan massan tarkka kuvaaminen halutaan piilottaa vaikka väkisin kansan nähdä. Nyt näette silti kuvaamiani asiasta, kauhistelkaa vapaasti. Ensin kiinteä kupari, ionisoituu tunnissa siniseksi hattaran kaltaiseksi mössöksi:

  http://kuvaton.com/k/YCKd.jpg

  annalampi

  SÄTEILYraastettu kalan silmä
  ********************************

  Mitä oliko huikeaa nähdä demoa kuparista? Ainakaan tällaisia totuuksia ydin alasta ette keneltäkään muulta saa nähdä. Jatketaan. Esitin varsin tunteeseen vetoavan kuvan siitä miten säteilyn energiat silpovat meidän kaikkien elimistöjä, erityisesti vaikka tärkeimpiä silmiä. Kaikkialle 10 kertaisena nykyään 1930 luvulta kasvaneena ikuisena säteilyn energian kertymänä. Kaihi on säteilyn sairastumisen ensimmäinen alun merkki. Saamme nykyään kaikki ihmiset sen täyttäessämme vähän yli 60 vuotta! Järkyttävä fakta!

  IAEA salaa siksi tarkoin mistä ilmiössä on kyse. Jopa syntymättömät lapset Suomessa, Raumaa myöten saavat kaihen TVO Posiva ydin alan loputtomien päästöin. Nykyään chemtrailaamisen hakatessa säteilyn kertymän myrkyt yläilmasta IAEA toimesta kansan päälle. Kaihi on säteilyn eroosio mekanismi silmien mykiön valkuaisissa. Itse myös luulin, että kaihi muuntaa valkuaisen täysin valkeaksi. Mutta tehtyäni tämän todella järkyttävän kokeen kuolleella kalan silmällä. Jota ionisoin tunnin verran.

  Huomasin tarkoissa kuvissani, että prosessi on paljon vaikeampi hahmottaa. Ionisoituessaan solukko myös mykiössä näyttää vapauttavan elimistössämme olevia metalli- ioneja. No katsokaa mitä mikroskooppi kuvassani sain talteen. (Myös silmää ei luonollisesti ole missään kohtaa lämmennyt huoneen lämpöä enempää.) Säteilyn ionisaatioin haavan ja valtavan sokeaksi tekevän tuhon katselu saattaa järkyttää. Mutta tämän tulette kaikki aikanaan omassa silmissänne kokemaan. Niin kauan kun IAEA ydinalan rikokset sallitaan. Katsokaa ja oppikaa.

  http://kuvaton.com/k/YCKw.jpg

  optimisti

  Ei pidä olla pessimisti, ajatelkaa, minulla on ollut jo puoli vuotta jääkaapissa Loviisan edustalta pyydystetty hauki. Hauki loistaa kaapissa edelleen ja olen voinut poistaa lampun kaapista, säästöä se pienikin on.

  pidälampes

  Ilman ioneita iohmiskunta olisi pulassa. Ei onnistuisi ruoanlaitto eikä hampaidenpesu isommista urakoista puhumattakaan.

  Jo 500 ekr tiedettiin, että ioneilla on varaus ja varaukset vetävät toisiaan puoleensa. Sen sijaan, että säteily repisi meit äkappaleiksi, se sitoo kappaleemme yhteen vanderwaals sidoksilla, joka on lujempi kuin kuukauden kuivunut betoni.

  Asiaa voi kokeilla itsekin ottamalla kilon keitetyn lahnan ja pitämällä sitä auringossa viikon verran. Lahnalla voi senjälkeen hakata betoniperustukset tuhannen päreiksi: tämän jälkeen lahna voi jatkaa normaalia elämäänsä.

  annalampi

  IONItuhon voimien viemäröinneistä.

  Ydinteollisuus tekee mitä tahansa, jotta EI jäisi housut kintuissaan kiinni näistä seuraavista loputtomista rikoksistaan meitä, ihmiskuntaa vastaan. Eräs tarkimmin IAEA:n salaama fakta kun perustuu siihen, että kaikki maailman 440kpl toiminnassa olevaa reaktoria on jo alkujaan suuniteltu asennettavan tektonisesti epävakaaseen maaperään! Ei todellakaan mikään sattuma, että Fukushiman kaltaisten ydinvoimaloitten alta räjähtelee solkenaan tektoniset pommit ja metaanijääklatraatit varmistivat tuhon.

  Jälleen kerran näytän teille sellaista legendaarista supersalattua silminnäkijäraportointia. Siis olen luonnollisesti i t s e ollut näkemässä paikan päällä, sekä OL-1 laitoksella, että OL- 2 laitoksella kyseiset ”erityiset säteilyn energioiden, neutroniviemäröintien titilat” joista teille nyt maailman ensi-illassa viimein osaan ja ennen kaikkea u s k a l a n . Valtaisan IAEA/ POLIISIsensurointien läpi tuon päivänvaloon sensaatiomaista uniikkia dataa. Ottakaa näitä ihmeessä talteen sensuroijia ennen. Koska IAEA vetää herppeiset nämä nähdessään. Siis i h a n varmasti:

  http://kuvaton.com/k/YUS7.jpg
  ——–

  jatkuu

  annalampi

  jatkoa..
  HOPEAA jogurtti IONEIKSI

  Voi hyvänen aika tätäkin seuraavaa faktadataa. Oikeasti hopeaa käytetään, koska se jalona ja kestävänä metallina kestää miltei mitä vaan. Eräs erittäin raju käyttö hopealle onkin olla vastaanottamassa kiloampeerisia valokaaria kerta toisensa jälkeen. + 3 000C lämpöön hypähtäviä sähkön suoria valokaaren murskaavia iskuja. Joita epäjalommat metallit ei kestä. Sen se tekee teollisessa mitassaan jopa hyvin.

  Mutta kestojen ehdoton raja tulee vastaan kun pitäisi kestää ydinteollisuuden syytämiä säteilyn ionisaation kaltaisia jatkuvia säteilyn eroosionsa tuhoja. Hopean Ag:n atomin valenssielektronin kyky sitoa ainetta on 7,7eV. Kun sen kriittinen atomikohtainen energiataso ylitetään, hopeakin ionisoituu elektroninsa menettäen kanavasäteilyn plasmakaasuksi. Sieto siis ylitetään, jolloin aineena muuttuu kiiltävän kestävä hopea hammastahnamaiseksi mössöksi muuntamassa hetkessä. Seuraava demoamani kiinteän hopean muuttuminen jälleen kerran maailman ensi-illassa. Katsokaa ja kauhistukaa. Koska kaikki tässä kerrottu tosiaan ON totta:

  http://kuvaton.com/k/YU2V.jpg

You must be logged in to reply to this topic.

X