Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

UUsin kippari ja Kojo

Viewing 1 post (of 1 total)

Home / Forums / Laituri / UUsin kippari ja Kojo

 • Jareta

  Lueskelin taas uusimman Kipparin ja taas tällä kin kertaa jäi pohdituttamaan tai ehkä vähän huvittamaan tuo Arto Kojon veneilyfilosofian julkaisu lehdessä.

  Muistan hänen artikkeleistaan ainakin Talvihuolto (tai siis talvihuoltamattomuus) jutun ja tämän talvehtiminen jäissä artikkelin. Lisäksi hänellä taisi olla myös se, että mitä jos vaan lykkää veneensä talveksi johonkin polunmutkaan juttu.

  Ainakin kahden ensin mainitun kohdalla on sitten ollut päätoimittajan kommentti, että vaikka artikkelissa on tehty näin, niin älkää kuitenkaan aikuisten oikeasti tehkö niin :-). Lienee sitten kunnollisen lehtimiestavan mukaista julkaista muitakin mielipiteitä kuin ns virallinen mielipide.

  En ostaisi kaverilta käytettyä venetta, tosin ei sellaista taida tuolla kaluston kohtelulla jälkeen jäädäkään.

  Minusta tuo Arton kirjoittama kivi juttukin oli melkoista tyhjäkäyntiä. Saman asian olisi voinut kertoa yhdessä jutussa. Lähinnä, että kun ranta on loiva, voi matala jatkua veden allakin pitkään j apäivnvastoin. Sitten näytettiin muutama merkitsemätön kivi, jotka useimmiten olivat ns keltaisella vedellä ja kivikkoisilla seuduilla.

  Vastapainoksi on sanottava, että hänellä on ollut hyviä navigaattoritestejä yms käytännönläheisiä juttuja vene-elektroniikasta.

  Hauska oli myös lehden logiikka, että kun käytettyjen varastot alkavat olla pienet, alkaa olla oikea aika tehdä käytettyjen ostoksia. Tosin perimmäinen ajatushan taisi olla, että vuodenaika on oikea ostosten tekemiselle.

You must be logged in to reply to this topic.

X