Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

BILTEMAN JA MOTONETIN JAUHESAMMUTTIMET, huijausta

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Laituri / BILTEMAN JA MOTONETIN JAUHESAMMUTTIMET, huijausta

 • aragorn

  Nämä kaksi ketjua myyvät tällä hetkellä 2kg.n sammutinta hintaan 19.90euroa, edullisia…? Älkää missään nimessä ostako, pullot ovat vuoden 2010 tuotantoa. Mikäli asennatte tällaisen pullon veneeseen se on ensin tarkistettava jotta se on lain voimainen ja sitähän on jo vuosi ”käytetty”, pullohan on koeponnistettava 10 vuoden välein. Nyt vähän matematiikkaa. 19.90 miinus 1 vuosi 1.99 e plus pullon tarkistus, vähintään 10e = pullon kokonaishint vähintään 30 euroa. Itse ostin venenettikaupasta uudet, 2011 pullot 25.00 euroa kappale.

  Matti Lappalainen

  Biltema varmaan vasta tähän, mutta tuli mielee, että jos Bilteman pullo oli valmistetu joulukuussa 2010 ja sun pullo tammikuussa 2011, niin ero on 1 kk. http://www.snoopy .fi

  Saku

  Oli pullo ostettu mistä vaan, ja minkä vuotinen vaan, niin siihen on saatava tarkastustarra kyseiselle vuodelle ennekuin se on kelvollinnen veneeseen.
  Ei auta seli seli.
  Ostin just uuden 6kg Glorian ja myyjä, jolla on myös tarkastusoikeus, sanoi että
  tarra pitää löytyä jos joutuu tarkastukseen. Kun pullon hankkii tällaisesta paikasta niin tarra tulee siihen automaattisesti, siis sisältyy hintaan joka tietenkään ei ole mikään markettihinta.
  Mutta ei niin hulvattomasti kalliimpikaan. Pari kymppiä enemmän kuin kiinan 6kg pullo
  marketissa (siihen 10 tarkastus niin ero on vain 10).

  Mielellään maksaa oman kylän yrittäjälle jonka palvelu toimii.

  Marketin kiinanpullohyllyssä oli vielä laitettu lappu että ”sammutin kestää jopa 40 vuotta, joten ei ole välttämätontä että valmistusvuosi on ostovuosi”.

  Aivan uskomatonta viisautta! Kaikihan me tiedämme että se on paineastia joka on ponnistettava 10 vuoden välein. Ja se on aivan eri tarkastus kuin normaali sammutintarkastus.

You must be logged in to reply to this topic.

X