Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Tilaajalahja

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Laituri / Tilaajalahja

 • säkki

  Tartuin keväällä venelehden edulliseen tarjoukseen, jossa luvattiin tietty määrä lehtiä tiettyyn edulliseen hintaan.Lähetin tilauskortin, lehti tuli ja myös lasku, jonka maksoin. Lehtiä on tullut lisääkin, mutta ei vieläkään tilaajalahjaksi luvattua merimiessäkkiä vene-logolla varustettuna. Olen lähettänyt kaksi eri kyselyä venenetin asiakaspalveluun, ei ole kuulunut vastausta, ei merimiessäkkiä. Mitä pitäisi tehdä, jotta venelehti pitäisi mainonnassa antamansa lupauksensa?

  ilman hihnaa

  Minä sain Kipparilehden lahjan lehden asiakaspalveluun lähetetyn sähköpostikyselyn jälkeen. Kassissa oli Vene lehden logo eikä minkäänlaista kantohihnaa. Tiedä sitten pitäisikö siinä olla jokin hihna 🙁 Huonoa palvelua saa näköjään ihan ilmaiseksi asiakaslahjana.

  Venenetti toimitus

  Tilaajalahjat postitetaan kahden viikon sisällä tilausmaksun suorittamisesta. Jos tilaajalahjaa ei kuulu muutaman viikon sisällä tai tuotteessa on jotakin vikaa, kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluun http://www.otavamedia.fi/asiakaspalvelu tai puhelimitse (09) 156 665 ma-pe klo 8.00 – 17.00. Nimimerkkien Säkki ja Ilman hihnaa tapauksia ei pystytä tutkimaan tarkemmin ilman henkilötietoja tai asiakasnumeroa, joten heitä pyydetään ottamaan yhteys asiakaspalveluun tai ilmoittamaan em. tietonsa Venenetin palautelomakkeella.

You must be logged in to reply to this topic.

X