Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Polttoaine

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

Home / Forums / Laituri / Polttoaine

 • Moottoriveneilijä

  Raumalla maksaa dieselöljy veneeseen 1,40€/l , minkä hintaista on muilla paikkakunnilla?
  Aika iso korotus viime vuoteen ( 0,86 €/l )

  Mikko

  Sipoon Karhusaaressa 1,50e/l. Bensa on jotain 1,60-1,70 hujakoilla. Aivan sairashan tuo hinnannousu on eikä oikein mitenkään mielestäni järjellä perusteltavissa.

  Tankattiin viime viikolla Kasnäsissä veneeseen dieseliä 1055,7 litraa. Litrahinta oli huimat 1,574 e/litra. Laskeskelin, että tästä tankkauksesta jäi jakeluasemalle myyntikatetta n. 200 euroa. Samasta määrästa maantieasemalle olisi jäänyt n. 50 euroa. Maantieasemilla on dieselissä myyntikatetta n. 0,05 e/litra mutta veneasemat ottaavat katetta n. 0,20 e/litra. Moisella hinnoittelulla saadaan varmasti veneily vähenemään. Pitämällä hinnat korkealla ja veneily vähäisenä siitä kärsii myös mm. saaristossa muun alan yrittäjät.
  JÄRKEÄ TOUHUUN POLTTOAINEKAUPPIAAT.

  Markunkuvaus

  Laittakaa aktiivisesti tuonne ”venejakeluasemat” puolelle hintatietoja joka kerta kun käytte tankkaamassa. Itse ainakin katson joka kerta näiltä sivuilta missä on halvinta tankata ja menen lähtiessä suoraan sinne. Nykyään olen laittanut vierasvenesatamissakin mieleen mitä maksaa ja heti kun pääsen koneelle niin ilmoitusta kehiin jotta ei tarvitse kenenkään maksaa sitä viimeistä hintaa…
  Onni on puolellani sinäänsä että kotisatamassani on bensa vähemmän kallista ”lähinaapureihin” verrattuna 🙂

  posu

  Onko venesatamasta ostetussa dieselissä jotain eroa maista ostettuun dieseliin vai miksi se on niin paljon kalliimpaa ?

  sunseeker

  Kesän aikana tullut tankattua n 12000 litraa dieseliä ja täytyy sanoa että kyllähän se hirvittää kun laskeskelee maksettua litrahintaa ! Ymmärrän ja hyväksyn että esim ulkosaaristossa on hinta vähän korkeampi :kuljetuskustannukset ja lyhyt sesonki.
  mutta esim mantereen puolella sijaitsevat tankkipaikat : laittakaa hinta vastaavaksi kun mantereen autotankkauspaikat niin saatte sekä autoja että veneitä tankille ja kyllä edullisempi hinta vilkastuttaa ja lisätkää muuta valikoimaa jne kuten maan puolella asemat tekee ! Olkaamme tarkkoja ensi kesänä ja suositaan niitä huoltamoyrittäjiä jotka tulevat hinnassa vastaan – toivotaan että näitä löytyisi.

  Foubia
  Alkuperäinen kirjoittaja: posu
  Onko venesatamasta ostetussa dieselissä jotain eroa maista ostettuun dieseliin vai miksi se on niin paljon kalliimpaa ?

  Kilpailu on vain vähäisempää ja veneilijöiden on ostettava mitä on tarjolla. Siitä hinta.

  Drunkensailor

  ”Tankattiin viime viikolla Kasnäsissä veneeseen dieseliä 1055,7 litraa. Litrahinta oli huimat 1,574 e/litra”
  Taalintehtaalla 1,17e kun 28.8. tankattiin. Teidän olisi kannattanut jo vähän tehdä mutkaa matkaan noin suurella tankkausmäärällä?

  Kyllä nuo hinnat ottaa päähän, kun muutenkin veneilijät maksaa kaikesta veneilyyn liittyvästä ”veneilyveroa”. Siihen kun hallitus keksii vielä sen oikean. Ja keksiihän ne.

You must be logged in to reply to this topic.

X