Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Kirjoittelu palstalla…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Home / Forums / Rantasauna / Kirjoittelu palstalla…

 • lyy

  Tai oikeastaan otsikosta poiketen sen vähyys… Eli eikö meillä veneilijöillä ole täällä suomi24-vapaalla sivustolla mitään kirjoitettavaa ? Siellä kyllä löytyy tätä älytöntä itsensä korostamista ja toisen mollaamista,mutta täällä missä voisi kirjoitella suunnilleen asiapohjalta on ihan kuollutta ??? Taidan olla ihan kalkkis ja ulkona kuvioista,koska ajattelen näin…

  jullella

  Et suinkaan ole, vaan toivotaan, että lämpötilan kohotessa porukan sormien kangistus pienenee.

  JariP

  Ensinnäkin että pitää olla lehden (kesto)tilaaja karsii jo kirjoittajia. Aika lailla alkeellista ajattelua lehden toimitukselta jos he luulevat että joku tilaa lehden että pääsee tänne keskustelupalstalle kirjoittelemaan. Rekisteröityminen on kyllä paikallaan jotta kirjoittelu pysyy asiallisena.

  Koko omat tiedot osio on myös yhtä alkeellisella tasolla. Esimerkiksi oman veneen vaihtaminen tai poistaminen ei onnistu mistään, mistä ainakaan normaali käyttäjä osaisi etsiä?

  Liian pieni rajoitettu käyttäjämäärä tappaa tällaisen palstan ihan itsestään.

  jullella

  JariP osuu asian ytimeen.

  Olisiko mahdollista, että tämä foorumi muutettaisiin hybridiksi. Lukeminen olisi mahdollista kaikille, kirjoittaminen rekisteröityneille ja haku yms sisältö sekä lehti arkistoineen avoinna tilaajille?

  Saattaisihan jokunen vaikka tilata lehden täällä käydessään!

  Pauli

  JariP

  Lukeminenhan taitaa onnistua ilman rekisteröintiä.

  Jari

  ju|es

  Erittäin hyvä idea jullellalta, kirjoittaminen avoimeksi myös ”ei tilaajille”. En usko tänne juuri hakeutuvan muita kuin aiheesta oikeasti kiinnostuneita harrastajia, kun on jo ennestään olemassa nuo suomi24 ym sivut joissa mellastaa.
  Tehokas moderaattori pitämään kuria jos keskustelu meinaa karata sivuraiteille.
  Toivottavasti kukaan ei tätä viestiketjua lukiessaan ainakaan pelästy olemaan kirjoittamatta trolliksi leimautumisen pelossa. Mielestäni erilaisten näkemysten esittäminen asiallisessa hengessä olisi toivottua kuitenkin. Meillä kaikilla on erilaiset lähtökohdat harrastamiseen, erilaiset veneet, erilaiset mieltymykset harraatamisen suhteen. Luulisi saavan keskustelua siis aikaiseksi, kunhan porukka aktivoituu.
  Lehden mukaan veneiden rekisteröintimäärät ovat kasvussa, eli harrastajien määräkin pitäisi siis olla kasvussa. Oma veneily ura on myös vasta alkutaipaleella joten toivoisin saavani tätäkin kautta vinkkejä sekä tietoutta moniin asioihin liittyen. Uskoisin kaltaisiani olevan paljon muitakin. Eli kaikki vain rohkeasti kirjoittamaan mieltä askarruttavista aiheista, olen varma että palstalta löytyy paljon konkaritason tietoutta ja apua meille noviiseille kunhan vain sitä pyydämme!! UGH!!

  Lauri

  Kyllä ainakin minä pystyn kommentoimaan, vaikka en ole ikinä ollut tilaajana.

You must be logged in to reply to this topic.

X