Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Kiitokset telakalle !

Viewing 1 post (of 1 total)

Home / Forums / Telakka / Kiitokset telakalle !

  • lyy

    Kirjoittelenpa taas pitkästä aikaa ja se tuskin kovin montaa häiritsee,koska ei tällä saitilla elämää edelleenkään ole… Veneeni on telakoituna Ramstedtin telakan toimesta Turussa. Sain laskun telakoinnista ja tilaamastani huollosta. Laskussa oli lista tehdyistä töistä ja mielestäni siihen merkittyä moniurahihnan vaihtoa ei ollut tehty. Perustin näkemykseni siihen,että käydessäni veneellä sinne oli jätetty vaihdettu impellerin pyörä ja moniurahihna, joka näkemykseni mukaan oli vaihtamatta. Se oli siinä myyntipakkauksessa ja koin sen aivan uuden näköiseksi ja ilmoitin,ettei sitä ole vaihdettu. Telakalta käytiin tarkistamassa asia,vene on hallissa joka ei sijaitse heidän pihapiirissään, ja vaihdettuhan se oli. Eli opetus tässä on se,ettei ulkonäön perusteella asiaa tuntematon voi väittää osaa vaihtamattomaksi…Uusi hihna ei ole pikimusta vaan harmahtava pinnaltaan ja siinä on jauhoinen pinta,sitä en vaan tiennyt. Eli anteeksipyyntöni tässäkin,välitin sen kyllä jo sähköpostillakin.

    Olen ollut todella tyytyväinen heidän toimintaansa vuosien varrella ja vian sattuessa ovat ottaneet paatin nopealla aikataululla työn alle. Edellisessä veneessä niitä ongelmia piisasi…En mainosta heitä,en ole sukulainen enkä kaveri vaan mielestäni joskus kuuluu jakaa kiitostakin ainaisten valitusten tilalle.

    Ensimmäistä kertaa veneilyurallani otin hallipaikan täksi vuodeksi, ja täytyy sanoa,että kyllä kannattaa ! Jäi pois se kirottu kehikoiden ja pressujen kanssa sählääminen ja myrskyn jälkeinen pelko pressun häviämisestä taivaan tuuliin. Edellissyksynä olisi jo kannattanut ottaa hallipaikka,niin olisin säästynyt isolta harmilta. Tyhmänä miehenä nimittäin kasasin loppusyksystä kehikkoa veneeseen paatin päällä,ruostuvasta putkesta,ja sahailin niitä veneen päällä. No, niin kävi kuten kuten nyt tiedän,eli metallihiukkaset ”paloivat” kiinni kanteen,ja siinä on nyt ikuinen ruostepilkutus. Olen yrittänyt pestä ja hinkata jos jonkinlaisella aineella,mutta ei vaan lähde. Eli jos joku tätä lukee ja tietää aineen,jolla ruoste todella lähtee röpöllisestä lasikuitupinnasta, otan vinkkejä kiitollisuudella vastaan.

    Veneilykautta tässä jo innolla odotellaan,kuten varmaan yksi jos toinenkin. Tein pohjan maalauksen viime vuonna vähän pidemmän kaavan kautta eli primerit ja useampi maalikerros,joten tänä vuonna pääsee vähemmällä. Oli pohja pysynyt todella hyvänä,ihan kuin olisi juuri ennen nostoa maalattu. Sitten pesua ja vahausta,ei tarvitse muuta tänä vuonna,huoltohan tehtiin telakan toimesta. Mukavaa veneilykauden odotusta kaikille, jakakaa tekin kiitosta telakastanne tai muusta toimijasta,joihin olette tyytyväisiä !

You must be logged in to reply to this topic.

X