Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Keskustelu

 
Veneilyaiheista keskustelua. Liity mukaan!

Eberi käryttää sisälle

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Home / Forums / Hytti / Eberi käryttää sisälle

 • Martti

  Hei, viisaat kanssaveneilijät! Minulla on veneessä 90-luvun alun Eberi, joka pelaa muuten hienosti, mutta käryttää sytytysvaiheessa myös kajuuttaan, ja sammutettaessa myös. Olen itse arvellut, että laitteen pakoputki, joka kulkee samassa tilassa, josta Eberi ottaa puhallusilman, olisi syöpynyt jostakin kohden puhki ja savuttaisi sisälle, ennen kuin laite on kunnolla kuuma. Kyselen tässä kuitenkin, onko teillä asiasta kokemusta ja voisiko kyse olla laitteen sisuskalujen ongelmista.

  johan

  Terve,
  Mistä ko eberin ns pakoputki tulee ulos? Onko lähettyvillä ovensuu, kuomun lähistöllä? Itselläni oli veneessä pakoputki liian lähellä kuomua jolloin käry tuli kuomun alareunasta sisään ja silloin keino oli että siirsi pakoputki toiseen paikkaan. Toinen voi olla jos huollat ko eberin niin palaa käynnistäessä paremmin jolloin käry loppuisi. Ne tarvitsevat myös huoltaa ja itse avaan ko laitteen joka vuosi ja putsaan sen. Varaosat ei paljoa maksa ja silloin tietää että myös toimii, tai ainahan ei voi olla varma mutta todennäköisyys parempi.

  Petri

  Äänenvaimennin vuotaa liitoskohdasta,itsellä oli sama ongelma viime syksynä. Itse poistin vaimentimen ja ongelma poistui, enää ei tarvii kuin tilata uusi änäri täksi kesäksi niin ei naapurit valvo öitä

You must be logged in to reply to this topic.

X