Tilaa
Jutut

Kesän soutuhaaste: Kolme 360 asteen käännöstä

22.06.2020

KirjoittajaMarko Lysmä

Veneen hauska kesän soutuhaaste on juhannuksesta alkaen avoinna kaikille, jotka haluavat haastaa itseään tai järjestää mukavaa lisähupia kesämökille ja ohjelmaa sinne saapuville. Lupaamme mainetta ja kunniaa niin parhaasta, hauskimmasta kuin yritteliäimmästä suoritukseta. Parhaimmat videot ja kuvat julkaistaan kesän jälkeen tässä verkko-osoitteessa kaikkien lukijoiden iloksi.

Säännöt ovat yksinkertaiset: Kolme kertaa 360 asteen käännös suoritetaan ajanotolla. Soutuveneen koolla tai airojen mallilla ei sinänsä ole väliä, mutta toimitus pidättää itsellään oikeuden arvioida veneen kokoa ja ketteryyttä arvoidessaan parhaita aikoja.

Suorituksen mallia antaa videolla Veneen soutuvertailun kirjoittaja Ismo Virta, joka kääntyy Päijän 471 L -veneellä kolme kertaa 360 astetta noin puolessa minuutissa.

Lataa video tai kuvat omasta tai kaverin suorituksesta Veneen Facebook-sivun Kesän soutuhaaste -kohtaan. Muista laittaa kommentti-kenttään ja lähettämääsi videoon tai kuvaan oma nimesi sekä veneen merkki ja malli. Toivottavaa on, että videon pituus olisi maksimissaan suorituksen mittainen. Mikäli lataamisessa on ongelmia, niin kuva riittää.

Kaikkien 22.6.-31.8.2020 aikana haasteeseen osallistuneiden kesken arvomme viisi tavarapalkintoa.

Suuri soutuvenevertailu on luettavissa heinäkuun Vene-lehdestä. Siinä ovat mukana Terhi Saiman Solar, Suvi 465, Suomi 480, Päijän 471L ja Veto 5.

Lue myös nämä

X