Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

Keleistä riippumatta SARGO ALLSEASON veneillä kaikki hyvin!

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: Astrum Auto- ja venetalo / Sargo

Veneilykausi on nykyään Suomessa pidempi kuin koskaan! SARGO veneillä veneily on nautinnollista niin alkukevään koleudessa, heinäkuun helteissä kuin myös syksyn myrskyissäkin. Onneksi Pohjanlahden perukoilla tiedetään jotain huonoista säistä ja siitä, mitä veneeltä merellä vaaditaan; Luotettavuutta, turvallisuutta, laadukkuutta ja käytännöllisyyttä – säällä kun säällä! SARGO-vene on upea taidonnäyte yli 50-vuotisesta Pohjanmaalaisesta veneenrakennuskokemuksesta!

Kaikissa SARGO-veneissä on avara ja valoisa ajohytti/matkustamo, joka on varustettu suurella kattoluukulla ja jonka saa tilanteen mukaan joko lämmitetyksi tai viilennetyksi kelistä ja vuodenajasta riippuen. Vuotavat ja hankalakäyttöiset pressukatteet eivät kuulu veneisiimme.

SARGO- veneissä on panostettu paljon myös asuttavuuteen ja jokainen venemallimme tuplamakuuhytteineen sopii hyvin myös matkavenekäyttöön yhteysvenekäytön ohella. Matkaveneilyä harrastava perhe arvostaa varmasti myös SARGO 31 mallista lähtien saatavaa täydellistä keittiötä tupla pesualtaineen ja uuneineen. Näissä malleissa takaoviratkaisu tuo myös lisää avaruutta ja käytännöllisyyttä isommankin porukan matkaveneilyyn.

SARGO-veneet voidaan varustaa asiakkaan toivomusten mukaan niin rungon-, sisustavärien, kuin myös lisävarusteiden osalta. Kannattaa tutustua myös dynaamiseen SARGO-EXPLORER mallistoon, jossa yhdistyy sekä ajaton tyylikkyys, että käytännöllisyys.

SARGO- laatuun voit luottaa – testaamme jokaisen veneen todellisissa olosuhteissa ennen maailmalle lähtöä, jotta voimme olla varmoja siitä, että veneemme täyttävät kovat laatuvaatimuksemme.

SARGO on luotettava ja arvostettu suomalainen vene, joka ei jätä sinua pulaan missä ikinä veneiletkään. SARGO-veneet yksinoikeudella Suomessa myy Astrum Vene. Koko mallisto on nähtävillä talvisin Astrumin Showroomissa Salossa, Joensuunkatu 15:sta ja kesällä veneet on koeajettavissa Astrumin Koeajokeskuksessa, Söljeholmen Marinassa Kemiössä.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI YKSILÖLLISESTÄ ESITTELYSTÄ TAI KOEAJOSTA:

  • Ilkka Juva
  • 0400-327887
  • ilkka.juva@astrum.fi

 

  • Kenneth Forsström
  • 010-7331771
  • kenneth@astrum.fi

X