Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Kansainvälistä menestystä

Kansainvälistä menestystä

03.02.2015

KirjoittajaAri Inkinen

Finnmaster T8 on valittu urheiluveneiden luokan voittajaksi englantilaisten Motor Boat & Yachting -moottorivenelehden jokavuotisessa Motor Boats Awards -kilpailussa. Tulokset julistettiin Lontoon venenäyttelyssä. Valintaperusteissaan tuomaristo kiitti erityisesti veneen ajo-ominaisuuksia ja urheilullisuuden ja käytännöllisyyden onnistunutta yhdistelmää. Kilpailijoihin verrattuna vene on käytännöllinen kaksine vuoteineen ja avotila paras, mitä tuomaristo on nähnyt tämän kokoluokan veneissä.

Saksan Düsseldorfin venenäyttelyssä vuosittain julkaistavassa Vuoden eurooppalainen moottorivene -kisassa oli finalistien joukossa Flipper 880 ST. Himoittua voittoa se ei luokassaan (25–35 jalan veneet) saanut, vaan titteli meni Elan Power 30:lle.

Sen sijaan alle 25 jalan luokassa voitto hipaisi Bella-Veneitä. Kisan voittaneen Nordkapp 605 Enduron on suunnitellut Flipperitkin piirtänyt norjalainen Espen Thorup.

Samassa tapahtumassa julkistettiin myös Vuoden purjeveneet. Arvostetuimmassa Paras perhepursi luokassa voitto meni Bavaria Cruiser 46:lle. Se päihitti muun muassa Dufour 310 Grand’Largen ja Sun Odyssey 349:n. Eurooppalaisista purjehdustoimittajista koostunut tuomaristo kiitteli venettä hyvästä konseptista ja teknisestä edistyksellisyydestä.

 

X