Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Kallavesj’ 2018 Kuopiohallissa 6.-8.4.

Messuille on ilmoittautunut 120 näytteilleasettajaa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja kävijöitä odotetaan viimeisten vuosien tapaan yli 25 000.

03.04.2018

KirjoittajaSatu Björn

Veneitä Kuopio-hallissa nähdään monipuolisesti aina isoista matkaveneistä pieniin kajakkeihin saakka. Venemerkkeinä mukana on mm. Bella, Flipper, Aquador, Silver, Faster, Terhi, AMT, Sting, Quicksilver ja Tristan.

Messuilla on mukana veneiden ja veneilytarvikkeiden lisäksi myös matkailuun ja vapaa-aikaan liittyviä toimijoita ja palvelun tarjoajia mm. vesistömatkailun ja kalastuksen maailmoista.

Messuilla on mahdollista kokeilla SUP-lautailua lämpimissä sisätiloissa 27 metrin altaassa. Kokeileminen on maksutonta ja soveltuu kaikenikäisille ja kokoisille sekä erityisesti ensikertalaisille.

Messuovet ovat auki perjantaina 6.4. 18 klo 11-18, lauantaina 7.4. klo 10-17 ja sunnuntaina 8.4. klo 10-16. Tapahtuman avajaiset pidetään perjantaina 6.4. klo 13.

Messuille on järjestetty ilmainen bussikuljetus Kuopion keskustasta. Bussin lähtö- ja päätepysäkki sijaitsee Maljalahdenkadulta kaupungintalon takana, josta lähdöt tunnin välein.

Lisätiedot

X